Kultarahaksi kokemuksia

Kultarahaksi (Kultarahaksi.fi) on palvelu, jonka Kultapaketti-palvelulla voi myydä kultaa helposti ja turvallisesti etänä. Kultarahaksi Oy vastaanottaa lähetyksen ja arvioi kultaesineitten arvon ja saat rahaa kullasta heti tilille. Lue Kultarahaksi kokemuksia!

Kultarahaksi ( www.kultarahaksi.fi )ostaa erilaisia kultaesineitä kuten kultaesineet, romukulta, kultakorut, hammaskulta, sormukset ja kultaharkot. Kultarahaksi Oy:n asiantuntijat arvioivat ja laskevat kullan hinnan. Kullan hinta määräytyy kultapitoisuuden mukaan.

Postitse toimitettu kulta muutetaan rahaksi mahdollisimman nopeasti yleensä 24 tunnin sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Kaupan voi perua 3 päivän sisällä maksun ilmestymisestä tilille. Tämä ei koske Kultarahaksi myyntipisteissä myytyä kultaa. Kullan punnitsemiseen Kultarahaksi käyttää Turvatekniikan keskuksen (Tukes) hyväksymiä vaakoja.

Yrityksen sivusto: www.kultarahaksi.fi

Kultarahaksi alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Kultarahaksi alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Kultarahaksi keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Kultarahaksi kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Kultarahaksi alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

6 kokemusta “Kultarahaksi kokemuksia” -aiheeseen

  1. Olen lähettänyt kerran kaikkea ylimääräistä mitä sattui laatikoiden pohjalla pyörimään. Muutama satanen tuli täysin turhasta ”romusta” joten ihan ok. En olisi niitä käyttänyt kuitekaan koskaan.

  2. Rahat tuli nyt. Kävin kahdella oman kaupungin kultaa myyvällä liikkeellä hakemassa arvion ja kyllä Kultarahaksi maksoi huomattavasti paremmin. Luulen, että helposti kivijalkapuodit höynäyttävät, jos ei osaa liikkeitä kilpailuttaa. Sanoisin, että Kultarahaksi on turvallisempi. Kaupan voi vielä peruakin jonkun aikaa myynnin jälkeen.

  3. Kultapaketti tuli nopeasti ja rahat tuli tilille luvatusti. Vaikuttaa asialliselta ja luotettavalta. Tälläisiä Kultarahaksi kokemuksia meillä.

  4. Ei valittamista. Kulta rahaksi paketti tuli nopeasti, lähetin kultaa ja maksun sain myös pikaisesti tilille, kun lähetys oli perillä. Arvioivat kullan arvon yllättävän nopeasti ja homma toimii. Voisin suositella Kultarahaksi.fi palvelua.

  5. Miten kun tuo kullan hinta on koko ajan noususut? Kannattaisiko yhä odottaa ennenkuin myy kultaa? Vai olisiko se Kultapaketti nyt fiksua tilata, kun kullan hinta on yhä korkealla? Mitä mieltä olette mihin hinta tulee kehittymään?

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *