MyTrendyPhone kokemuksia

MyTrendyPhone.fi on erityisesti mobiilitarvikkeisiin ja muuhun elektroniikkaan keskittynyt verkkokauppa. Maailmanlaajuisella verkkokaupalla on yli 5 000 000 tyytyväistä asiakasta ja se takaa tuotteilleen todella edulliset hinnat. Katso lisää informaatiota huikeasta valikoimasta ja MyTrendPhone kokemuksia.

MyTrendyPhone-verkkokauppa ( www.mytrendyphone.fi ) tarjoaa erittäin suuren valikoiman tarvikkeita matkapuhelimille, tableteille, kameroille, tietokoneille, soittimille ja konsoleille. Lisäksi verkkokaupassa on korjauspalvelu eri mobiililaitteille edulliseen hintaan. MyTrendyPhonen erikoisuus on sen tarjoama hinta- ja tyytyväisyystakuu. Jos asiakas löytää tilaamansa tuotteen halvemmalla jostain muualta 30 päivän sisällä tilauksesta, maksaa MyTrendyPhone asiakkaalle erotuksen tuotteiden hinnoissa hyvityksenä.

Kaikilla tuotteilla on kahden vuoden takuu ja 14 vuorokauden palautusoikeus. Toimitusmaksu on 4,80-13,50€ riippuen tilauksen arvosta ja toimitustavasta. Toimitusaika on yleensä 2-3 arkipäivää, jos tilattua tuotetta löytyy varastosta. Tuotteet toimitetaan asiakkaan valinnasta riippuen Postin tai UPS:n toimesta. Maksutapoja ovat muun muassa luottokorttimaksu, verkkopankkimaksu ja PayPal.

Tästä MyTrendyPhone verkkokauppaan >> ( www.mytrendyphone.fi )

MyTrendyPhone alennuskoodi

Tästä voimassa oleva MyTrendyPhone alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

MyTrendyPhone keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, MyTrendyPhone kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää MyTrendyPhone alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Yksi kokemus “MyTrendyPhone kokemuksia”-aiheeseen

 1. Tilasin puhelinkotelon syksyllä 2017 ja muutaman kuukauden käytön jälkeen muovinen osa, johon puhelin napsautetaan, irtosi noin vain. Lisäksi vyöklipsin pinnoite kuoriutui ensimmaisen vyöllelaiton yhteydessä. Tuotetta käytin normaalisti ja siihen mihin se on tarkoitettu. Kotelo osoittautui erittäin heikkolaatuiseksi. Halvasta hinnasta huolimatta tuotteen pitäisi kestää käyttöä johon se on tarkoitettu.

  Tein reklamaation tuotteesta kuvien kera ja minulle kerrottiin, että: 

  ”Tuote ei ole enää palautuskunnossa.  Emme voi ottaa reklamaatiota vastaan.” 

  No, vastasin, että ei tietenkään koska kotelo hajosi normaalissa käytössä. Luvattiin viedä asiaa eteenpäin.
  Kun kolmeen kuukauteen ei mitään kuulunut, otin uudestaan yhteyttä. Lopputulos oli sama:

  ”Olen pahoillani näin myöhästyneestä vastauksesta
  Ei missään nimessä tätä ei ole mahdollista reklamoida. 
  Tuote on täysin fyysisesti murskannut.”.

  Kotelohan ei ole murskaantunut vaan lähettämistäni kuvista aivan selvästi näkee, että muoviosa on irronnut kansista ja vyöklipsin pinnoite kuoriutunut.
  Ilmoitin tämän jälkeen, etten viitsi asiasta enempää kinata tuon rahan takia. 
  Ihmettelen vaan kovasti, etteivät vastaa tuotteistaan näköjään millään tavalla. Takuulla viimeinen ostos tästä firmasta enkä voi mitenkään suositella muillekaan.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *