Reissuluotto kokemuksia

Reissuluotto eli Reissuluotto.fi on pikavippiyhtiö, josta lainaa ilman vakuuksia ja selityksiä. Yhtiö on suomalainen. Tutki Reissuluotto kokemuksia täältä.

Reissuluotto ( www.reissuluotto.fi ) tarjoaa vippiä 60 eurosta 1500 euroon ja laina-aika voi olla 30, 60 ja 90 vuorokautta. Käytännössä vain yksi laina-aika on mahdollinen tietylle summalle. Esimerkiksi 500 euroon asti vipille annetaan 30 päivän laina-aika, 600 – 1000 euron lainoille 60 päivän laina-aika ja suurimmille lainoille 90 päivän laina-aika. Vain tiettyjen lainojen korko on ilmaistu etusivulla, joten kannattaa olla tarkastaa hyvin vuosikorko lainaa hakiessa varsinkin, kun sitä ei näe ennen kuin on tunnistautunut palveluun.

Reissuluotto eräpäivän siirto onnistuu, mutta sen voi tehdä vain kerran yhdelle lainalle ja siirrosta tulee vipinottajan maksettavaksi uudelleenjärjestelymaksu. Reissuluotto perintä on ulkoistettu ja lasku voidaan siirtää perintään, jos laskua ei ole hoidettu maksumuistutuksen jälkeen.

Lainaa saa, jos on vähintään 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, mutta ilmeisesti suurempia lainoja varten hakijan pitää olla iältään 25 vuotta. Tarkasti ei ole sivustolla kerrottu tiettyjen lainojen ikärajaa. Lainaa hakiessa palveluun pitää tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, mutta tämän jälkeen vippiä haetaan tekstiviestillä.

Hae Reissuluotto -vippiä täältä >> ( www.reissuluotto.fi )

Reissuluotto alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Reissuluotto alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Reissuluotto keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Reissuluotto kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Reissuluotto alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Yksi kokemus “Reissuluotto kokemuksia”-aiheeseen

  1. Itsellä oli 40 euron erä myöhässä viisi päivää ja sain Reissuluotolta huomautuslaskun jossa eräpäivä oli laitettu kahden viikon päähän, mutta muutama päivä siitä koko laina oli irtisanottu ja siirretty perintään. Eli näin toimii tämä palvelu, ei voi luottaa heiltä saatuun eräpäivään. Älkää ikinä käyttäkö tätä palvelua. Tein kuluttajasuoja-asiamiehelle kantelun tästä ja on kuulemma heille tuttua tämän toimijan tavat ja jos oikein ymmärsin niin tämän firman toiminta tullaan lähitulevaisuudessa viranomaisten toimesta kieltämään Suomessa.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *