Mustekasetti.com kokemuksia

Mustekasetti.com eli Mustekasetti myy musteet, laserkasetit, tulostimet, valokuvapaperit ja paljon muut suoraan netissä. Yritys on täysin suomalainen ja myymälä sijaitsee Helsingissä. Tarkasta Mustekasetti.com kokemuksia täältä.

Mustekasetti.com ( www.mustekasetti.com ) valikoimaan kuuluu musteiden lisäksi myös erittäin paljon tulostimiin liittymättömään tavaraa ja tällä osa-alueella yritys erottuu muista vastaavista. Valikoimasta löytyy nimittäin myös tablet-tietokoneet, pölypussit, ohjelmistot, kameratarvikkeet, puhelintarvikkeet. Kyseessä on siis melko kattava elektroniikkaan keskittyvä verkkokauppa. Mustekasetti.com uudet asiakkaat saavat ilmaiseksi yhden mustekasetin, täyttöpakkauksen tai valokuvapaperit.

Mustekasetti.com toimitusmaksut ovat halvimmillaan 3,90 euroa ja toimitusaika on melko ripeä 2 – 3 päivää. Sivustolta kannattaa myös tarkastaa Mustekasetti tarjoukset, sillä sieltä voi löytää hyviä tuotteita alennetuilla hinnoilla.

Klikkaa tästä itsesi Mustekasetti.com -verkkokauppaan >> ( www.mustekasetti.com )

Mustekasetti.com alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Mustekasetti.com alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Mustekasetti.com keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Mustekasetti.com kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Mustekasetti.com alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Yksi kokemus “Mustekasetti.com kokemuksia”-aiheeseen

  1. Tilasin mustekasetteja Mustekasetti.comista tammikuun lopulla 2018.
    Ostaessani jo tiesin, että kasetit käyvät Canon Pixman tulostimeen, mutta eivät ole alkuperäisiä Canon tuotteita, siitä siis jo edullisempi hinta.
    Tuotteet tulivat nopeasti tilauksen jälkeen ja olivat ”sovitun” kaltaisia.

    Hinta/laatusuhde taisi olla kohdallaan, sillä kasettien väri on niin huonoa, että valokuvia en ole pystynyt senjälkeen tulostamaan, enkä siis muitakaan väritulosteita. Ja tulostimesta ei kyseinen huono laatu riipu.

    Eli, vaikka yritys toimittaa myymänsä tuotteet ripeästi, ei niillä yksinkertaisesti tee mitään.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *