Prisma kokemuksia

Prisma-verkkokauppa eli Prisma.fi tarjoaa Prisman tuotevalikoimaa myös verkossa. Tarjolla on yhä kasvata valikoima tavaratalojen tuotteita sekä vain verkossa myytäviä kampanjaeriä. Katso Prisma kokemuksia.

Prisma ( prisma.s-verkkokauppa.fi ) ei ihan vielä tarjoa kaikkia tavaratalon tuotteita netissä, mutta valikoima kasvaa jatkuvasti. Lisäksi verkossa on erikoistuotteita eli ns. kampanjaeriä jotka eivät välttämättä ole saatavilla tavarataloissa. Prisma alennusmyynti ja Prismat alennukset voivat netissä erota myös tavaratatalojen vastaavista.

Prisma.fi on osa S-Ryhmää ja niinpä ostokset kerryttävät myös S-bonusta ja maksutapaetu myönnetään yhtä lailla verkko-ostoksista.

Maksutapoina käyvät verkkopankkimaksut sekä lauottokortit. On mahdollista maksaa myös osamaksulla ja laskulla. Toimituskulut riippuvat tuotteen koosta. Nouto myymälästä on ilmaista.

Siirry Prisman verkkokauppaan tästä >> ( prisma.s-verkkokauppa.fi )

Prisma alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Prisma alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Prisma keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Prisma kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Prisma alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Yksi kokemus “Prisma kokemuksia”-aiheeseen

  1. Neljä kertaa jätetty yhteydenotto pyyntö prismalle, kun luvattua tavaraa ei ole toimitettu, rahat kyllä kelpasi. Ei mitään vastausta ole saatu , ei perusteluja miksi on jätetty toimittamatta. Kun kirjautuu verkkokaupan sivuille, niin näkee että tuote on keräilyssä, mutta ollut jo siellä he…..n pitkään.
    Kun saisi edes rahat takaisin, mutta miten? Kun tosiaan saa yhteyttä….

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *