Room21 kokemuksia

Room21 on kalusteiden, susustustuotteiden ja designhuonekalujen verkkokauppa. Lue Room21 kokemuksia.

Room21 verkkokauppa ( www.room21.fi ) myy sisustustuotteita, kalusteita ja designhuonekaluja netissä. Valikoima on monipuolinen. Voit ostaa kaupasta tuotemerkkejä kuten Design House Stockholm, Cult Design, Flos, Kartell, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Alessi, Sting, Iittala, Kartel ja Källermo. Tarjolla on mm. kalusteita keittiöön, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, parvekkeelle sekä monipuolinen valikoima sistustuotteita.

Room 21 sisustuskauppa on osa cdon groupia, joka pyörittää pohjoismaissa useita mm. vaatetukseen, musiikkiin, kodinkoneisiin ja elokuviin suuntautuneita verkkokaupooja verkkokauppoja.

Siirry Room21.fi verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.room21.fi )

Room21 alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Room21 alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Room21 keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Room21 kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Room21 alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

3 kokemusta “Room21 kokemuksia” -aiheeseen

  1. En ole vielä ostanut, mutta eikai tähän Room21 verkkokauppaan ole vaikea luottaa, kun ketjun muutkin kaupat ovat luotettavaksi osoittautuneita ja toimineet vuosia. Ei siis ole vielä Room21 kokemuksia, mutta pian on 🙂

  2. Tilasin maton, jonka olisin halunnut palauttaa. Laitoin asiakaspalveluun sähköpostia noin neljän päivän kuluessa paketin noutamisesta. Vastauksena tuli, että suomenkielinen asiakaspalvelu on ruuhkautunut ja vastaus tulee 2-7 päivän kuluessa. Kiireellisissä asioissa voi olla yhteydessä englanniksi tai ruotsiksi. Viikkonkului eikä vastausta kuulunut. Laitoin useita englanninkielisiä sähköposteja ilman mitään vastausta. Myöskään puhelinnumeroon ei vastattu. Nyt ensimmäisestä viestistä on kuusi viikkoa aikaa eikä vieläkään mitään. Mainospostia kyllä tulee joka viikko sähköpstiini! Ottaa päähän! Sinne meni 270 e ja matto odottaa paketissa kun ei sovi mihinkään huoneeseen..

  3. Ostin ja maksoin samantien luottokortilla hinnakkaan hyllyn, jonka toimitusajaksi oli ilmoitettu 3-5 päivää. Hyllyä ei kuitenkaan moneen viikkoon kuulunut, joten kyselin asiaa asiakaspalvelusta. Lupasivat selvitellä asiaa. Eivät kuitenkaan asiaan palanneet, joten laitoin uudelleen sähköpostia. Eivät vastanneet enää. Onneksi Luottokunta hoiti rahani takaisin, kun tein sille ilmoituksen yrityksestä ja asioimisestani heidän kanssaan.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *