Ärräpuoti kokemuksia

Ärräpuoti eli arrapuoti.fi on R-Kioskin verkkokauppa, josta voit hankkia itsellesi tai lahjaksi R-kioskin tuotteita. Katso Ärräpuoti kokemuksia.

Ärräpuoti -verkkokauppa ( www.arrapuoti.fi ) myy erilaisia R-Kioski tuotteita lahjaksi tai itselle. Ostos lunastetaan R-kioskilta käyttäen koodia (ärräkoodi), joka lähetetään tekstiviestillä haluttuun puhelinnumeroon. Mukaan voidaan liittää halutessa myös tervehdys. Voit esimerkiksi muistaa ystävää tai sukulaista helposti lähettämällä hänelle esimerkiksi leffavuokraus-, herkku- tai karkkitervehdyksen.

Maksuvaihtoehdoksi Ärräpuoti hyväksyy pankkien verkkomaksut sekä Siru-mobiilimaksun.

Siirry tästä Ärräpuoti -verkkokauppaan >> ( www.arrapuoti.fi )

Ärräpuoti alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Ärräpuoti alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Ärräpuoti keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Ärräpuoti kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Ärräpuoti alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Yksi kokemus “Ärräpuoti kokemuksia”-aiheeseen

  1. Harmi ettei tuolta Ärräpuodista voi ostaa ärräkoodia ennakkoon eli syöttää samalla ajankohtaa jolloin viesti lähtee lahjaksi. On sen verran huono muisti, että olisi mielellään ostanut kerralla monelle tutulle pienen syntymäpäivätervehdyksen.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *