Canal Digital kokemuksia

Canal Digital on pohjoismaalainen maksu-tv-operaattori, jonka kanavapaketeista löytyy varmasti valinnanvaraa. Kanavavalikoimaan kuuluu lähemmäs sata erilaista kanavaa. Tutki täältä Canal Digital kokemuksia.

Canal Digital ( www.canaldigital.fi ) on toiminut Suomessa jo vuodesta 1998 ja tämä operaattori on ollut HD-lähetysten edelläkävijä. Canal Digital HD -valikoimasta löytyi vuonna 2012 toistakymmentä HD-kanavaa ja tulevaisuudessa varmasti vielä enemmän.

Canal Digital -asennus onnistuu avun kanssa ja ilmaiseen ensiasennukseen kuuluu lautasantennin kiinnitys, kaapelinvetoa 20 metriä, läpivienti ja kanavien viritys. Muuta apua saa asennustukinumerosta. Canal Digital ohjelmat näkee myös heidän nettisivujen kautta ja netistä löytyy myös Canal Digital Go -palvelu, josta voi katsoa valikoiman elokuvia ja tv-ohjelmia omalla tietokoneella.

Siirry tästä Canal Digital -kotisivulle >> ( www.canaldigital.fi )

Canal Digital alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Canal Digital alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi Canal Digital alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Canal Digital keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Canal Digital kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Canal Digital alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

5 kokemusta “Canal Digital kokemuksia” -aiheeseen

 1. Ilmaisen tv:n ohjelmat on ihan kuraa. Kun tilaa Canal Digital ohjelmat paranee kerralla. Kanavia on käsittämättömän paljon eikä tarvi katsoa tylsiä uusintoja enää! Koskaan!

  • Joo. Samaa mieltä normi tv:stä. Mä mietin hetken ottaisiko tuon Canal Digital Go -palvelun (netti) vai aidon Canal Digital satelliitti -setin. Lopulta päädyin ehdottomasti tuohon aitoon. Siinä Canal Digital Go :ta käytetään Canalin HD digiboksin kautta. Paljon helpompaa ja olla nettiyhteyden laadun armoilla. Oikeasti kun katsoo HD kuvaa kunnon kotiteatterissa, et halua että kuva jämähtelee tai kuutioituu vaan haluat nauttia itse leffasta tai ohjelmasta.

 2. On ollut jo pari vuotta. Kuvanlaatu on aivan eri luokkaa kuin esim. kaapelissa antenni-tv:sta puhumattakaan. Kaapelissa ja antennissa on pakko käyttää voimakasta pakkausta, jotta kaikille kanaville riittää kapasiteettiä. Sen sijaan satelliittisignaalissa on tilaa ja kuvanlaatu on ihan eri luokkaa Canal Digital -systeemin kautta.

 3. Älkää ihmeessä hankkiko canal digitalia / cmore palvelua
  Tälläkin hetkellä palvelussa jo viikkoja cmore play palvelussa
  Tekstitys ei toimi sekä myös osa go filminvuokrauspalvelun tekstityksistä ei toimi
  Korjauksesta ei kerrota mitään aikataulua….. Ei hyvää toimintaa. Laskut kyllä pyörivät

 4. Seuraan canal digitalilta discoveryä seka history kanavaa, niissä kyllä pyörii uusinnan uusintoja.
  Sinänsä mielenkiintoista ohjelmaa tulee esim. kulta kuume, pawn star yms, mutta sekin sarja loppu taas kesken (jatkuu kyllä….joskus) tilalle tuli viidakon kultaa.
  Näitä sarjoja olis ihan mielenkiintonen seurata ilman mainoksia, tunnin esitysajasta itse sarjaa näyteteään 10min loput 50min mainoksia ja vielä tuosta 10minuutistakin kerrataan edellistä jaksoa kolmannes ajasta, mutta äläpä mittään nyt sen viidakon kullan näytetyt jaksot tulee spesiaalina…tarkoittaa uusintaa, se siittäki jaksosta. Luulis noiden mainosten esittäminen riittävän vaikka siihen ohjelmien väliin.
  Ottaa kupolista vi……ti. Yli 60e/kk, saa tästäki lystistä maksaa. On siinä kyllä esim fakta jossa ei ole mainoksia kun ohjelmien välissä….silläpä tuota pakettia on tullu kaiketi pidettyä

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *