Cellbes kokemuksia

Cellbes tai Cellbes.fi (Cellbes suomi) on vaatteiden myymiseen keskittynyt verkkokauppa. Tämä alunperin ruotsalainen nettikauppa tarjoaa myös laadukkaita tekstiilejä kotiin. Katso täältä Cellbes kokemuksia.

Cellbes (www.cellbes.fi) tarjoaa kattavasti vaatteita ja asusteita naisille ja myöskin miehille. Lapsiakaan ei ole unohdettu, sillä valikoimasta löytyy paljon vaatteita lapsille ja nuorille. Vaikuttaa siis siltä, että Cellbes.fi on koko perheen vaateostospaikka. Cellbes verhot ovat melko suosittuja myös muita kodintekstiilejä unohtamatta. Cellbes verhot voi saada halvemmalla kuin muista varsinaisista verhokaupoista.

Sivuilta voi myös hakea pientä yksityislainaa. Cellbes laina voi olla suuruudeltaan  100 – 3000 euroa ja maksuajankin voi valita joustavasti 1 – 5 vuoden väliltä. Cellbes laina voidaan käyttää esimerkiksi sivulta ostettujen tuotteiden maksamiseen.

Verkkokaupan sivuilla ei kerrota etukäteen, kuinka pitkä on Cellbes toimitusaika. Verkkokaupasta ostettaessa tuotteita tietylle tuotteen tai tuotteiden Cellbes toimitusaika ilmoitetaan ostajalle.

Siirry tästä Cellbes -verkkokauppaan >> (www.cellbes.fi)

Cellbes alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Cellbes alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Cellbes keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Cellbes kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Cellbes alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

3 kokemusta “Cellbes kokemuksia” -aiheeseen

 1. Sain kuvastonne pari päivää sitten.Hävitin kuvastosta osan,jossa oli mm.asiakasnumeroni, voinko saada sen uudestaan s-postiini?
  KIITOS!

  • Hei Outi,

   Sinun kannattaa olla yhteydessä ko. yrityksen, eli Cellbesin, asiakaspalvelun ja pyytää tuota heiltä.

   Terv,
   -Ylläpito

 2. Cellbes alennuskoodi 1300 antaa ilmaisen kylmälaukun ja huovan! Kannattaa hyödyntää 🙂 Pitää ostaa yli 25 eurolla.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *