Citymarket.fi kokemuksia

Citymarket.fi on Citymarket-ketjun verkkokauppa. Valikoimista löytyvät tavarataloista tutut tuotteet kätevästi netissä. Katso Citymarket.fi kokemuksia.

Citymarket-verkkokauppa ( www.citymarket.fi ) tarjoaa netissä tavaratalojen valikoimaa.

Valikoimasta löytyvät niin vaatteet, kengät, laukut, kosmetiikka- ja hyvinvointituotteet kuin koti- ja sisutustuotteetkin. Lisäksi valikoimissa lelut, urheilu- ja vapaa-ajantuotteet, viihde, elektroniikka ja kodinoneet. Citymarket-alennus ja -alennusmyynnit kannattaa hyödyntää. Verkkokaupasta nimittäin voi löytää erillisiä tarjouksia ja muita etuja.

Maksutapoina käyvät verkkopankkimaksut, luottokortit (myös Visa Electron) sekä lasku ja erämaksu. Toimituskulut ovat 0 – 6,90 euroa riippuen toimitustavasta. Suurissa tuotteissa , joissa on pakollinen kotiinkuljetus toimituskulut ovat 14 -250 euroa riippuen paketin koosta ja tuotteesta. Tarkemmin Citymarket toimituskulut löytyvät verkkokaupan sivuilta.

Siirry Citymarket.fi verkkokauppaan tästä >> ( www.citymarket.fi )

Citymarket.fi alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Citymarket.fi alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Citymarket.fi keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Citymarket.fi kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Citymarket.fi alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

2 kokemusta “Citymarket.fi kokemuksia” -aiheeseen

  1. Citymarket.fi paikkaa käytin ensimmäisen ja viimeisen kerran.
    Tilasin Plussatarjous imurin jonka tarjous voimassa to, sain heti tilausvahvistuksen, toim.aika viikko. Seuraavan viikon ti sain sähköpostin että teknisen virheen takia ei tilaus ollutkaan mennyt käsittelyyn ja minun tulisi uusia se verkkosivuilla. Näin yritin tehdä, tuote oli kuitenkin jo sitten loppunut. Soitin asiakaspalveluun josta todettiin no voi, voi se on vaan loppunut. Pyysin selvittämään tuleeko sitä lisää tai saisiko tilalle vastaavan tuotteen, lupasivat soittaa takaisin. Ke-iltapäivänä soitin uudestaan, sama vastaus. Sitten sain sähköpostiin ilmoituksen että uusi kampanja tulee taas seuraavan viikon ma, jossa myös joku imuri jonka voin sitten tilata taas uudestaan. No, tässä vaiheessa olin lahjoittanut vanhan imurini pois ja ollut 1,5 viikkoa ilman joten päätin kävellä Giganttiin ja ostaa imurin sieltä.. ottaa pannuun.. itse olen myyntityössä enkä voisi toimia noin asiakasta kohtaan, minun tulee pystyä toimittamaan vastaava tuote tilalle tai hyvittämään mikäli tuotteen toimitus viivästyy olennaisesti. Minun tulee myös antaa tästä oikeaa informaatiota heti eikä odottaa että asiakas ottaa yhteyttä meihin.

  2. Aivan samanlaiset kokemukset mullakin! Aivan surkeaa toimintaa! Asiakaspelvelusta ei voi edes puhua , töykeää ,jos yleensä viitsitään vastata ,nytkin kysyin yhdestä puhelimesta ,noin viikko siiten ,en ole saanut vielä vastausta!!Ja siihen loppui minun käynnit citymarketin verkkokaupassa ,ja samaa kehoitan muillekin!!

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *