Crocs.fi kokemuksia

Crocs.fi on mukavia Crocs-jalinkineita myyvä verkkokauppa. Tunnetun merkin laadukkaita sandaaleita, pistokkaita ja muita kenkiä on tarjolla lukuisia eri malleja jokaiseen makuun. Kannattaa tarkastella lisää Crocs kokemuksia ja tutustua lisätietoihin.

Crocs-verkkokaupasta ( www.crocs.fi ) löytyy kattava valikoima laatumerkin jalkineita niin nuorille kuin vanhemmilekin. Mukavuudestaan tunnetut jalkineet ovat helposti hankittavissa verkosta. Perinteisten Crocs-pistokkaiden lisäksi myynnissä on muun muassa brändin omia tennareita, korkokenkiä, saappaita, ballerinoja ja laukkuja. Lisäksi verkkokaupassa on tarjolla kenkien koristeluun soveltuvia jibbitz-tuotteita, joilla jalkineiden personointi onnistuu helposti. Myös tarjoustuotteita on nettikaupassa runsaasti.

Kuljetuskustannukset Suomeen ovat 6,95€ ja tuotteiden toimitusaika on 4-5 arkipäivää. Maksutapoina toimivat muun muassa eri luottokortit, PayPal ja suorat verkkopankkimaksut. Käyttämättömillä tuotteilla on 90 päivän palautusoikeus.

Crocs-verkkokauppaan tästä >> ( www.crocs.fi )

Crocs.fi alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Crocs.fi alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Crocs.fi keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Crocs.fi kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Crocs.fi alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *