Digishop.fi kokemuksia

Digishop.fi eli Digishop on kaikenlaiseen elektroniikkaan keskittynyt verkkokauppa. Valikoimaan kuuluu kaiuttimet, kamerat, pelit, televisiot ja paljon muuta. Tarkasta Digishop.fi kokemuksia täältä.

Digishop.fi (www.digishop.fi) perustettiin Suomeen vuonna 2005 ja verkkokauppa uudistettiin kokonaan vuonna 2009. Valikoima on todella laaja ja siihen kannattaakin tutustua kunnolla, sillä usein verkkokaupoista saa tuotteita selkeästi halvemmalla kuin normaaleista kaupoista. Tässä tapauksessa Digishop.fi ei ole poikkeus, sillä heidän sivuiltaan löytyy outlet-osio, jossa on paljon tuotteita alennushinnoin.

Digishop toimittaa tuotteet kolmen päivän sisällä eli tuotteiden toimitusaika pitäisi olla noin viikon. Toimitusmaksut alkavat 2,90 eurosta, mutta tarkemmat toimituskulut ilmoitetaan tuotetta ostettaessa. Tuotteet on mahdollista noutaa Digishop Helsinki – eli Digi shop Mechelininkatu -noutopisteestä. Myytävillä tuotteilla on takuu ja normaali 14 päivän palautusoikeus on myös voimassa.

Siirry tästä Digishop.fi -verkkokauppaan >> (www.digishop.fi)

Digishop.fi alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Digishop.fi alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Digishop.fi keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Digishop.fi kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Digishop.fi alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Yksi kokemus “Digishop.fi kokemuksia”-aiheeseen

  1. Tilasin Nokia Lumiaani kosketusnäytön. Toimitus oli nopeaa (tilasin torstaina ja tuli maanantaina perille) ja taas toimii kännykkä!

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *