Disturb.fi kokemuksia

Disturb.fi on hieman räväkämpiin ja club-vaatteisiin keskittynyt vaatekauppa netissä. Nettikauppa on alun perin oululainen ja vaatteita löytyy miehille sekä naisille. Tarkasta täältä Disturb.fi kokemuksia.

Disturb vaatteet (www.disturb.fi) sisältävät sellaisia tuotemerkkejä kuin Abercrunk, Desigual, Apple Bottoms, Baxmen ja K-Swiss. Näitä merkkejä ei kovin monessa paikassa myydä, joten siinä mielessä kyseessä on ainutlaatuinen verkkokauppa Suomessa. Valikoimasta löytyy siis farkut, kengät, paidat, hupparit ja muut asusteet. Disturb.fi -verkkokaupasta löytyy myös Outlet-osio, josta voi ostaa vaatteita hyvillä alennuksilla.

Toimitus tapahtuu nopeasti 2 – 3 päivän aikana ja toimitusmaksu on Suomessa 5 euroa. Yli sadan euron ostoksista ei tarvitse maksaa toimitusmaksua ja nouto Disturb Oulu -liikkeestä on tietysti ilmainen. Vaatteiden palautus on täysin ilmainen ja sen voi tehdä 14 päivän sisällä.

Siirry tästä Disturb.fi -verkkokauppaan >> (www.disturb.fi)

Disturb.fi alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Disturb.fi alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Disturb.fi keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Disturb.fi kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Disturb.fi alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *