Dropinmarket.com kokemuksia

Dropinmarket.com eli Dropinmarket on suomalainen katumuotiin keskittynyt verkkokauppa. Tuotemerkkeihin kuuluu mm. C1rca, Cheap Monday, Makia, Vans ja Carhartt. Katso täältä Dropinmarket.com kokemuksia.

Dropinmarket -verkkokaupasta (www.dropinmarket.com) löytyy katumuotia sekä miehille että naisille. Tyyliltään vaatteet ovat skate-henkisiä ja useat tuotemerkit ovatkin skate-merkkejä. Valikoimaan kuuluu vaatteiden lisäksi kengät, lakit, kellot, kuulokkeet ja muut asusteet. Myöskin lasketteluvälineitä ja -vaatteita löytyy valikoimasta. Dropinmarket outlet on verkkokaupan osio, josta vaatteita voi ostaa hyvällä alennuksella eli käytännössä tukkuhintaan.

Toimitusmaksu on 5,95 euroa, mutta jos ostat yli 150 eurolla, tuotteet toimitetaan veloituksetta. Vaatteet toimitetaan nopeasti eli 2 – 3 päivässä. Dropinmarket palautus pitää tehdä 14 päivän sisällä tuotteiden saapumisesta, jos vaatteet eivät olekaan sopivia, mutta kanta-asiakkaat voivat miettiä vaatteiden pitämistä jopa 30 päivää.

Klikkaa itsesi tästä katumuodin Dropinmarket.com -verkkokauppaan >> (www.dropinmarket.com)

Dropinmarket.com alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Dropinmarket.com alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Dropinmarket.com keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Dropinmarket.com kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Dropinmarket.com alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *