Elämyslahjat kokemuksia

Elämyslahjat tai Elämyslahjat.fi on sivusto, jonne on koottuu paljon erilaisia aineettomia lahjoja, joita voi ostaa sivuston kautta. Lahja voi olla esimerkiksi kylpyläloma tai karting-ajelu. Lue täältä Elämyslahjat kokemuksia.

Elämyslahjat ( www.elamyslahjat.fi ) on hyvä sivusto lahjojen etsimiselle, jos et tiedä, mitä antaisit kaverille, kumppanille tai sukulaiselle lahjaksi. Tällaisen lahjan etuna on se, että tällaisia ei osteta itselle, joten yleensä nämä ovat varmoja valintoja lahjaksi. Elämyslahjat ovat myös sellaisia, johon lahjan ostaja voi itsekin osallistua, joten tällöin antaa lahjaksi myös yhteistä aikaa.

Elämyslahjat.fi -sivustolta löytyy todella kattavasti erilaisia lahjoja. Valikoimaan kuuluu kaikkea kuumailmapallolentämisestä drinkkikurssiin. Jos budjetti on tiukka, voi sivuston kautta hyvin tarkastelemaan, millaiseen lahjaan on varaa. Elämysmatkat myy myös lahjakortit nettikauppoihin ja lahjapaketit, joka sisältää useita elämyslahjoja. Kaikki nämä lahjat voi ostaa suoraan nettisivujen kautta.

Mene tästä Elämyslahjat -sivulle >> ( www.elamyslahjat.fi )

Elämyslahjat alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Elämyslahjat alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Elämyslahjat keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Elämyslahjat kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Elämyslahjat alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

2 kokemusta “Elämyslahjat kokemuksia” -aiheeseen

 1. Elämyslahjojen maksupalvelu (paytrail) kaappasi tililtäni 15.06.2013 yli 350 euroa ylimääräistä erillisellä maksukoodilla!
  En todellakaan itse syöttänyt ylimääräistä maksumääräystä?
  Oikea maksu 179 euroa oli omalla koodilla, täsmälleen samalla maksuhetkellä!!!
  Molemmat suoritukset oli osoitettu samalle vastaanottajatilille???
  Nähtäväksi jää, kuinka palautus virheellisestä ”automaattiveloituksesta” hoituu??
  Onneksi tuli tarkistettua tilitiedot pankista!

 2. Ostin Tandem hypyn Viroon lahjaksi. Kun hyppypäivä tuli, ja olimme siis jo Virossa Tässä vaiheessa.. tuli hyppypaikalta puhelu, että lentokone on rikki, ja viikkoon ei pysty hyppäämään. No pettyneenä takaisin suomeen ja puhelua Elämyslahjat.fi asiakaspalveluun. Rahoja ei takaisin saa, ja lahjakortti on vain vaihdettava muuhun aktiviteettiin suomessa. Edes lahjakortti voimassaoloaikaa ei pystynyt pidentämään. Paskanmaku jäi suuhun tästä puljusta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *