Etua.fi kokemuksia

Etua.fi -lainanvälityspalvelu tarjoaa asiakkailleen apua lainatarjousten kilpailuttamiseen. Etua.fi on Suomen ensimmäinen pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä verkkopalvelu. Aina maksuton palvelu on helppo työkalu lainan löytämiseen parhailla ehdoilla. Ennen siirtymistä palveluun katso lisätietoja ja Etua kokemuksia.

Etua.fi ( www.etua.fi ) on helppokäyttöinen lainanvälityspalvelu, jonka avulla asiakas voi etsiä itselleen mieluisimman lainantarjoajan. Oli tarpeena sitten matkalaina, asuntolaina, kulutusluotto tai vaikka kulutusluotto, on Etua.fi -palvelu hyvä vaihtoehto lainan löytämiseen parhailla ehdoilla. Lainaa on mahdollista hakea 1000 – 30 000 euroa ja takaisinmaksuajaksi on valittavissa 1-12 vuotta. Palvelu esittelee asiakkaalle eri lainantarjoajien myöntämien lainojen ehdot, joista asiakas voi valita mieleisensä. Lainan todellinen korko on täysin lainantarjoajan määriteltävissä, mutta Etua-palvelu laskee lainanhakijalle alustavan arvion kustannuksista.

Edellytykset lainan hakemiseen palvelun avulla ovat 20 vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa, säännölliset vähintään 850 euron kuukausitulot ja kelvolliset luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä. Lainan hakeminen on mahdollista myös yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin suuremman lainan myöntäminen on todennäköisempää. Kun laina on myönnetty, saa asiakas rahat tililleen mahdollisimman nopeasti riippuen lainanmyöntäjästä.

Siirry tästä Etua.fi -palveluun >> ( www.etua.fi )

Etua.fi alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Etua.fi alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi Etua.fi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Etua.fi keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Etua.fi kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Etua.fi alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *