Facediili kokemuksia

Facediili eli Facediili.fi on diilipalvelu, josta löydät edullisia tutustumisetuja tuotteisiin tai palveluihin. Etujen säästö voi olla helposti 40-80 %. Katso Facediili kokemuksia.

Facediili -palvelu ( www.facediili.fi ) on jakanut diilit kaupungittain. Helsinki on jopa jaettu useen eri alueeseen (Itä-Helsinki, Pohjois-Helsinki, Etelä-Helsinki). Muut mukana olevat kaupungit ovat Espoo, Vantaa, Jyväskylä, Lahti Tampere, Oulu, Turku, Kuopio. Lisäksi koko Suomen kattava kategoria löytyy erillään.

Diilit esitellään kattavasti kertoen tuotteesta tai palvelusta sekä sitä myyvästä yrityksestä. Diiliyritysten verkkosivut ovat selkeästi esillä, joten lisätiedon etsiminen varsinaisilta tuote- tai palvelusivuilta on helppoa. Diilejä voi selata kaupungittain sekä katsoa viikon diilin sekä päivittäiset diilit. Diilitarjousten ostoaika vaihtelee.

Osa on voimassa useamman vuorokauden, osa lyhyemmän aikaa. Facediili ilmoittaa jokaisen diilin kohdalla (esim. ravintolat, kauneushoidot, parturit, kampaamot) kätevästi kuinka kauan diililahjakortti on voimassa sekä diilin muut ehdot. Nämä kannataa lukea aina tarkasti. Facediiliä pyörittää kotimainen Facediili Oy.

Facediili.fi:ssä diilejä on mahdollista kommentoida ja näin saa myös muiden Facediili kokemuksia tietystä diilistä.

Siirry Facediili -sivustolle tästä >> ( www.facediili.fi )

Facediili alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Facediili alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Lisää kokemuksia aiheista:

Facediili keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Facediili kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Facediili alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

2 kokemusta “Facediili kokemuksia” -aiheeseen

  1. Facediili kokemuksia vain vähän vasta. Ostanut pari diiliä tuolta. Ylipäätään tullu jo monia diilejä ostettua. Mun mielestä noilla ei ole ihan niin paljo diilejä kun Groupon ja Offerium palveluissa. Löytysikö muuten Facediili alennuskoodi joltain?

  2. Ostin Facediililtä 45€ lahjakortin tamperelaiseen ravintolaan. Ravintola teki konkurssin. Facediilin asiakaspalvelu ei vasta a maksulliseen palvelunumeroonsa eikä sähköposteihin. Taisin menettää rahani Facediilille. Varokaa kyseistä firmaa.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *