Fellowfinance kokemuksia

Fellowfinance.fi -vertaislainapalvelu on fiksu vaihtoehto hakea turvallista lainaa järkevillä ehdoilla. Lainattava summa saadaan yksityishenkilöiltä, eikä lainaan tarvita vakuuksia tai takaajia. Lue lisää verkkopalvelusta ja katso Fellowfinance kokemuksia.

Vertaislainoja tarjoava Fellowfinance ( www.fellowfinance.fi ) on luotettava verkkopalvelu, jossa asiakas lainaa valitsemansa summan sijoittajalta. Lainaa on mahdollista ottaa 500 – 10 000 euroa 24 – 36 kuukauden maksuajalla. Lainan kuukausierä ja todellinen vuosikorko ovat riippuvaisia lainan määrästä ja laina-ajasta. Lainan kustannukset koostuvat välityspalkkiosta sijoittajalle, kiinteästä vuosikorosta ja pienestä tilinhoitopalkkiosta. Esimerkiksi asiakkaan ottaessa 1000 euron lainan 24 kuukauden maksuajalla, tulee kuukausieräksi 59€ ja takaisin maksettavaa kertyy yhteensä 1416 euroa todellisen vuosikoron ollessa 50%. Lainan voi maksaa halutessaan myös kokonaan takaisin ilman lisäkuluja ennen maksuajan umpautumista.

Suomessa asuva, maksukyvykäs, oikeustoimikelpoinen, puhtaat luottotiedot omaava 20 vuotta täyttänyt henkilö on oikeutettu palvelun käyttöön. Lainapäätös myönnetään heti, jos ehdot täyttyvät ja rahat asiakas saa tililleen tunnissa.

Siirry Fellowbuddy sivustolle >> ( www.fellowfinance.fi )

Fellowfinance alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Fellowfinance alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Fellowfinance keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Fellowfinance kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Fellowfinance alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *