Groupon kokemuksia

Groupon eli Groupon.fi (entinen Citydeal) on yksi Suomen suosituimmista tarjous- eli diili-palveluista. Lue Groupon kokemuksia.

Groupon verkkopalvelussa ( www.groupon.fi ) voit selata diilejä paikkakuntakohtaisesti (Helsinki, Turku, Tampere, Espoo, Vantaa, Jyväskylä, Pori, Oulu sekä monia muita pienempiä kaupunkeja) sekä muutaman teeman mukaan, kuten matkailu (travel) tai (verkko)ostokset (shopping). Groupon diilit on mahdollista myös tilata sähköpostiin sekä selata mobiiliaplikaation avulla.

Groupon muutti nimensä aiemmasta Citydeal nimestä, jotta yritys esiintyy samalla nimellä ympäri maailmaa. Näin diilejä etsivä löytyy sijainnistaan riippumatta helposti Groupon:in diilit.

Kun olet valinnut haluamasi diiliin valitset haluamasi Groupon lahjakorttien määrän. Tämän jälkeen siirryt maksamaan ostoksesi. Samalla rekisteröidyt verkkopalvelun käyttäjäksi, jos et ole aiemmin pavelua käyttänyt.

Kun hankit diili-lahjakortin, kannattaa katsastaa tarkasti mikä on lahjakortin kelpoisuusaika. Lahjakortit käy ainoastaan tänä aikavälinä. On myös mahdollista, että voimassaoloa on rajoitettu niin, että se on voimassa vain tiettyinä päivinä tai kellonaikoina. Groupon.fi ei palauta rahoja, jos lahjakortti vanhenee käyttämättömänä. Groupon Diili-lahjakorteilla on 14 vuorokauden etämyynnin normaali palautusoikeus.

Siirry tästä Groupon -verkkopalveluun >> ( www.groupon.fi )

Groupon alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Groupon alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Groupon keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Groupon kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Groupon alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

29 kokemusta “Groupon kokemuksia” -aiheeseen

 1. Citydeal.fi oli muuttunut Groupon.fi osoitteeksi. Huomasin tässä juuri. Sisältö sama. Olen ostanut diilejä silloin tällöin ja pääosin toiminut hyvin. Parhaita on mielestäni ravintoladiilit ja kauneudenhoitoon liittyvät diilit. Tälläisiä Groupon kokemuksia minulla.

 2. Toi on hyvä Citydeal:issa eli Groupon.fi:ssä että nuo on kaupungittain eroteltu. Tosi ärsyttävää selata ”väärien” kaupunkien diilejä. Muutenkin diilit on musta parempia kuin Offerium tai Facediili palveluissa.

  • Joo tuo groupon jako on hyvä. Diilit Helsinki, Tampere, Turku jne. erikseen. Tosin musta pääkaupunkiseudun diilit vois olla samassakin eli vaikka Helsinki, Espoo ja Vantaa diilit.

   Oon ostanu lähinnä ravintola diilejä. Ne on aika jees kun pääsee alle puoleen hintaan testaan ravintoloita, johiin muuten opiskelijalle ei olis varaa todellakaan.

 3. Tilannut yhden autohuolto ja kolmet ravintoladiilit. Ne on pelannut ok, mutta oon kuullut että joillain on joittenkin erikoisempien kauppojen kanssa ollut ongelmia, mutta kuulemma saatu selvitettyä. Luulen, että kannattaa vähän katsoa minkä diilin ostaa kuitenkin. Hyvä palvelu toi Groupon (tai Citydeal mikä nimi onkaan nykyää) on kuitenkin.

 4. Grouponilta ostamani lahjakortti Bigfootswiss-jättikokoisesta säkkituolista on ollut aikaa ja rahaa vievä juttu. 16 viikkoa kulunut lahjakortin ostamisesta ja säkkituolia ei vaan tule. Mailieihin ei vastata ”palvelussa ruuhkaa”. Jonotin puhelimessa ties miten monetta kertaa, kunnes pääsin kertomaan asiani. On kuulema niin paljon mennyt tuolia kaupaksi, että toimitusaika on venähtänyt 12.viikkoon, minä odotan jo 16. viikkoa. Lupasivat laittaa selvityspyynnön myyjäfirmalle tuotteen viipymisen takia. Jännityksellä odotan miten asia hoituu. Kyllä luulisi että tuotteen viipymisestä olisi infottu automaattisesti.

  • Hei!
   Tyttärní tilasi säkki tuolin tammikuussa!!!!!
   Vieläkään ei ole mitään kuulunut!
   Groubonin pitäisi palauttaa rahat, mutta mitään yhteystietojaei ole.
   Kaikkien tilaajien olisi syytä olla yhteydessä kuluttajaviranomaisiin asian suhteen.
   Itse ainakin aioin olla heti huomenna maanantaiana!

 5. Muutama ostos sujui sovitusti, mutta Nikotzun hieroja ei tullut paikalle sovittuun aikaan ja koska tein valituksen vasta kuukauden kuluttua tapahtuneesta, katsoo Groupon / Nikotzu nyt ansainneensa etukäteen maksamani 35e.
  Tähänpä ne muutaman muun diilin alennukset sitten hupenivat, ellen vie asiaa eteenpäin viranomaisille tai luottoyhtiölle.

 6. Mulle lakkas tarjousten tulo sähköpostiin jostain syystä itsestään. Onko käynyt muille?

 7. Hassua kun lasku on tullut, mutta tavaraa ei. Ikävä kun laskut menevät visakortin kautta, jolloin ne peritään suoraan tililtä. Parempi kun saisi itse maksaa silloin kun tavara on tullut. Nyt pelottaa, tuleekohan höyrypuhdistin jonka olen tilannut 8.6.012 ollenkaan.

 8. Vaimoni osti diilin auton pesuun ja vahaukseen 1.7.2012, eipähän ole tullut mitään diilikorttia 31.7.2012 mennessä. Tuskin taitaa koskaan tullakaan. Ei pitäis sortua tähän p..kaan. Eikä ne vastaa puhelimeen eikä sähköpostiin.

 9. Olen ostanut Grouponin kautta kaksivärjäys- kampaamopalvelun jyväskyläläiseen kampaamo Marleneen ja olen erittäin tyytyväinen, palvelu on ystävällistä ja työn tulos erittäin hyvä.Sain jatkossa vielä tuntuvan alennuksen.
  Ostin myös kolme laivayöpymistä Turun Aurajoessa kelluvasta laivahotellista ( museolaiva). Palvelu oli erittäin ystävällistä ja joustavaa, laivan hytit sen sijaan ahtaita, eikä A-luokan hytti ollutkaan sen tasoinen kuin olisi odottanut, mutta saimme pienellä lisämaksulla sviitin. Laivassa ei ollut hissiä, mikä oli jalkavaivaiselle melkoinen yllätys, mutta siihän olisi pitänyt osata varautua. Outoa oli myös se, että vastaanotossa ei ollut ketään antamassa huoneita ja piti seikkailla pitkin laivaa ennen kuin sellainen henkilö löytyi. Yöllä laivaan platessa oli yllättäen se ovi kannella lukossa, mistä olimme kulkeneet suorinmatkoin hyttiin, ja kun vihdoin pääsimme hytin ovelle, ei avainkrtit toimineet ja jälleen oli kiipeiltävä pitkin laivaa alhaalla olevaan vastaanottoon, että päästiin hytteihin.
  Jouduimme lähtemään päivää aikaisemmin kotiin ja luulimme, että kolmas maksettun yö menee hukkaan, vaan saimme vaihdettua sen syyskuulle.
  Kolmas ostos, kuumemittari tuli jonkin ajan kuluttua, sen sijaan samaan aikaan tilattua auton lasipesintä ei ole kuulunut eikä näkynyt.
  Neljäs ostos eli suolahuonehodot osoittautuivat pettymykseksi. Suolaa ei tainnut juurikaan tulla huoneeseen ja kone renkkasi alkajaisiksi. Mies sai sen kuitenkin jotenkin toimimaan mukamas, mutta sillä tavalla se ei toimi kuin pitäisi ja muutenkin venäläissyntyinen kaveri vaikuttaa kaikin tavoin epäilyttävältä. Jätämme hoidot kesken. Olemme olleet Virossa usean kerran suolahoidossa ja tiedämme miten se toimii ja että se on tehokasta.
  Meitä on häirinnyt näissä kaikissa ostoksissa eräänlainen etenkehtaisuus, on ollut toimimattomuutta ja rähjäisyyttä. Se ja erikoisesti suolahoitojuttu ovat saaneet epäröimään. Mitään suurempaa en ainakaan tohdi ostaa. – Onko kenelläkään kokemusta ulkomaan matkoista ja etenkin niistä, joihin ei sisälly lentoja?

 10. Groupongilta tilaamani säkkituoli saapui eilen tasan kuukausi tilaamisesta ja oli likainen ja pienempi kuin mitä sen piti olla. Samana päivänä oli myös diili tullut uudelleen myyntiin samoin tiedoin. Reklamoin asiasta ja ain automaattivastauksen että asiakaspalvelussa on ruuhkaa.
  Tänään oli tuotteen kokotiedot muuttuneeet Groupongin sivuilla. Mitään vastausta en ole edelleenkään saanut. Huomenna soittelen kuluttajasuoja-asiamiehelle, jos ei rupea kuulumaan. Onneksi on olemassa ruutukaappauskuva alkuperäisestä ”mainoksesta”.

 11. Olen ostanut aika paljon diilejä, kauneuden- ja terveydenhoitoon liiittyviä, sekä myös tavaroita ja muita palveluja. Homma on toiminut pääsääntöisesti hyvin, olen ollut yhteydessä myös asiakaspalveluun ja saanut asiani hoidettua hyvin, aika nopeastikin. Nyt tilasin vahingossa monta samaa tuotetta, vaikka ei ollut tarkoitus, peruutin diilin heti, mutta sain tuotteet postissa ja nyt palautuksessa on epäselvyyttä, jota asiakaspalvelu selvittää. En mysökään pidä siitä, että luottotkorttitietoni on säilössä jossain heidän palvelimellaan, enkä itse pysty niitä edes sieltä poistamaan. En oikein luota heidän tietoturvaansa tässä, joten pyysin heiltä luottokorttitietojeni poistoa järjestelmästä, en ole vielä tarkistanut asiaa..

 12. Kuukausi sitten tilasin sähköhammasharjaan harjoja joiden toimitusajaksi kerrottiin 2-3 viikkoa. Ei kuulu ei näy harjoja.

  • Viime viikolla tuli sähköpostia, että toimitetaan tällä viikolla hammasharjat. Eipä näkynyt edelleenkään yllätys yllätys. Älkää ostako tuolta mitään jossa toimitetaan jotain postin kautta. Kestää monta kuukautta toimitus vaikka luvattaisiin 2 viikossa.

   • Eipä toimineet nuo harjaspäät kuten alkuperäiset. 4 ei liikkunut ollenkaan ja lopuissakin näyttää ainoa liike olevan tärinä – ei lainkaan edestakas pyörimistä. Useammalla braunin harjalla testailin. Onneksi tuli tilattua suurempi erä…

    • Meillä sentään pyörii n. joka toinen harja, mutta kun sormilla pitää vastaan niin todella olematon sekin liike(vrt. alkuperäiseen). Harjatessa jännitystä pitää yllä mahdollinen ”poskinahan” joutuminen harjan pyörivän osan ja rungon väliin…ei siitä mitään nahanpaloja lähde mutta pieni kipupiikkihän siitä syntyy ja joka kerrasta varastossa yksi harja vähemmän, kohta harjat loppu joten eikun hakemaan orig.harjaksia.

 13. Ostin kans säkkituolin elokuun lopussa… vieläkään en ole sitä saanut! 9,5 viikkoa kulunut ja toimitusajan piti olla 3-4 viikkoa… Kaikenlaisia selityksiä olen saanut. Että niitä ostettiin niin paljon että sen takia kestää, rahdin kanssa ongelmia jne jne jne jne…
  Prkl! alkaa kärsivällisyys loppua!

 14. Diili myi meille Oral-B hammasharjapäitä, jotka eivät ole Oral-B tuotteitta. Nämä harhat ei käy hammasharjaan ja ovat niin kovia, että niillä harjaaminen sattuuu hampaisiin.
  Toimitus viivästyi kolmeen kertaan ja reklaamaatiostakin on tullut farssi. Pyysivät palauttamaan tuotteet omalle toimittajalleen Ruotsiin. Eipä ole palautusrahoja vieläkään näkynyt. Kokonaisuudessaan tähän veivuuseen on nyt jo mennyt kaksi kuukautta.

 15. Citydealistä ostettiinpuolison kanssa lentoliput, matkakohteenä oli 7-8 Euroopaan kaupunkia. Kun aletiin varamaan lippuja Lontoseen, ei löytunyt yhtään suora-lento melkein vuoden aikana. Lontoseen ois kyllä päässyt mut noin päivä tai puoltoista olis mennyt aikaa… naurettava 🙂

 16. Kokemukseni Groupon- ostoista (ent. Citydeal) ovat olleet myönteisiä. Olen ostanut käärmeseerumia, ravintolapalveluita, memory foam -tyynyjä, keilailuja yms ja nyt viimeksi matkan Turkin Antalyaan, jolta reissulta eilen tyytyväisinä palasimme. Em. matkoista olen lukenut netistä monenlaisia kommentteja, mutta meidän osaltamme matka sujui hyvin. Ennenkaikkea on syytä lukea
  diiliä ostaessaan, mitä ostaa ja miettiä jo etukäteen hinta-laatu-suhdetta eikä lähteä matkaan epärealistisin odotuksin. Hotelli oli hyvätasoinen ja ruokabuffetit monipuoliset. Hintaan sisältyvät retket sujuivat ongelmitta. Upeaan Pamukkaleen tutustumiseen olisi tosin voinut varata reilumminkin aikaa, mutta meidän lomallamme tutustumisaikaa hupeni ainakin tunnin verran kanssamatkustajien toimesta, jotka eivät noudattaneet aikatauluja. Itse ainakin ostan uudelleenkin groupon-matkan, mikäli joku itselle mielenkiintoinen tarjous sattuu vastaan.

  • Aina löytyy näitä puolustelijoita (grouponin työntekijöitä?). Älkää jaksako, ei ole kuluttajan vika jos Groupon ei pidä puheitaan. Pitää muka valikoida, että mikä on luotettavan tutuinen kauppa ja mikä ei ? Eikä tämä kerro riittävästi Grouponista?
   Ikinä en enää mitään tilaa, ei yhtään positiivista kokemusta, nyt niitä on kolme ja kaikki johtaneet kaupan purkuun lopulta.
   Homma kusee, eikä Grouponia kiinnosta vähääkään, onko tuotteet lähelläkään luvatun laisia tai edes toimivia. Toimitusajat poikkeuksetta ylittyvät, useimmiten vähintään 100% luvatusta. Asiakaspalvelussa on tosiaan ruuhkaa melko usein… no kai ny, jos säästetään siinäkin ja yksi ihminen välillä vastailee puhelimeen ja tuhannet tyytymättömät ihmiset yrittää soittaa. Herätkää ihmiset, tämä on pelkkää rahastusta!

 17. Minä tilasin kanssa säkkituolin. Nyt kulunut 7vk, vaikka toimitusajan piti olla max 5vk. Minkäänlaista ilmoitusta viiveestä en saanut… otin yhteyttä sähköpostitse. Grouponilta luvattiin asiaa selvitellä, nyt saan rahat takaisin. Tämä oli jo toinen perseelleen mennyt diili!! EN ENÄÄ IKINÄ LUOTA ko. firmaan. Säkkituolista oli just uusi 20€ kalliimpi diili… ettehän hyvät ihmiset tilaa ja lankea samaan ?!Otan seuraavaksi yhteyttä kuluttajapalveluun. Edellisen valituksen jälkeen on firmalla nimi vaihtunut Citydealista Grouponiin … mitenkähän käy nyt??

 18. Moi oltii turkin kiertomatalla Antalia- Kusandasi-Antalia 20.2-27.2.2013 matka oli onnistunut niin grouponin kunin matkan järjestäjän taholta lento lähti oikeaan aikaan kone tosin ahdas mutta niinhän nämä turistikoneet aina on.Turkissa hotellit oli ihan ok ja aamu ruoka hyvää .linja autossa englannin kielinen opas tosi asiansa osaava .Matkan anti turkin historiaa tosi paljon.Myönteinen kokemus.Ei kun uutta matkaa varaamaan.

 19. Olen ostanut 4-osainen Bialetti Rondine -setti. ÄLÄ OSTA! HIRVEÄ HUONO LAATU! Ostettu tammikuussa 2013, nyt sekä kattilassa eikä pannussa on jo syviä narmuja. Täys hujaus!
  Olen ostanut myös kahvilakuponkeja-se on OK.

 20. Olemme puolisoni kanssa ostaneet muutamia tuotteita grouponilta. Oral B-yhteensopivat hammasharjat olivat floppi, todella surkea tuote ja myyntimainoskin oli hieman epäselvä, helposti ymmärsi että kyseessä aito Oral B, sen verran skeptinen kaikkien nettijuttujen kanssa että aitoja en siihen hintaan odottanutkaan. Ostimme myös selkätuet perättäisinä päivinä, omaani ei alkanut kuulua, jolloin otin yhteyden asiakaspalveluun, palvelu oli ystävällistä ja lupasivat selvittää asian. Seuraavana päivänä soittivat että tuote olisi lähetetty mutta varsinainen myyjäliike lähettää uuden tuotteen koska aiemman lähetyksen olisi pitänyt jo saapua ja muutaman päivän kuluttua sainkin tuotteen. Yleinen käsitys muutaman kaupan jälkeen on ihan ok ja aion jatkossakin tilata tuotteita. Lukekaa tarkkaan tekstit että onko tuotteet yhteensopivia vai aitoja ja kuvistakin vissiin selvinnee aika paljon.

 21. Olimme Turkin matkalla 2013 helmikuussa Side- Pamukkale, hotellit oli
  ihan ok, aamiaiset loistavat.
  Ainoa mikä oli huono asia, ei ollut suomenkielistä opastusta missään,
  kielitaidottomalle aika kurjaa.
  Tosin hinta oli edullinen mutta ei se siihen jäänyt tuli jotain lisämaksuja,
  eli hinnat eivät pitäneet paikkaansa.
  Yleisesti ottaen hinta laatusuhde ihan ok.
  Olemme käyttäneet muitakin palveluita, kerran auton pesulaa ei löytynyt
  oli lopettanut mitään ilmoittamatta, mutta saimme rahat takaisin.
  Sanoisin tervettä järkeä mitä varaa, Grouponin henkilökunta suomessa
  on palvelu-altista ja hoitaa asiat kuntoon, kun itse vaan osaa sitä kysyä.

 22. Mä oon avopuolisoni kanssa ostanut useilla sadoilla euroilla grouponilta tuotteita ja voin sanoo että täyttä kusetusta koko pulju 1) ostin ledi tv-tason ja siitä puuttui reiät mihin jalat laitetaan 2) pitkä puhelimen johto toimi about pari viikkoa 3) lukittava korukaappi oli lukossa eikä avainta ollut 4) korut aika rihkamaa 5) ostin family seinätarran, jossa piti olla 38 timanttia, mutta kas kummaa yhtäkään timanttia ei koko tarroista löytynyt ja ainiin vielä pisteenä i’n päälle elisabet ardenin ripsarit kuivuivat noin 2 viikon käytön jälkeen tyystin ja mulle tuli ainenkin kummastakin ripsarista silmätulehdus!!! En suosittele paikkaa kenellekkään!!! Valitettavaa :/ ja muistui vielä mieleen toinenkin seinätarra, jonka tilasimme mustana, mutta valkoisenahan se tuli…

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *