Gudrun Sjödén kokemuksia

Gudrun Sjödén eli gudrunsjoden.com on hyvin värikäs ja jopa hieman boheemi vaatekauppa netissä. Alun perin ruotsalaisen nettikaupan vaatevalikoimasta paistaa läpi eettisyys ja ekologisuus. Katso täältä Gudrun Sjödén kokemuksia.

Gudrun Sjödén vaatteet (www.gudrunsjoden.com) ovat värikkäitä ja hieman etnisiä, mutta sivun mukaan he tekevät vaatteet kuitenkin luonnollisista materiaaleista skandinaavisella tyylillä. Gudrun Sjödén Suomi -nettisivut ovat selkeästi suomeksi kirjoitettu, joten niitä on helppo suomalaisen käyttää. Vaatteet ovat omaa Gudrun Sjödén -tuotemerkkiä ja valikoimaan kuuluu myös asusteet. Sivulta löytyy myös kauteen sopivia asukokonaisuusehdotuksia.

Vaatteet toimitetaan suomalaisen postimyynnin kautta 5 -7 päivässä. Gudrunsjoden.com -sivulla ei ole kerrottu suoraan toimitusmaksua, mutta se ilmoitetaan asiakkaalle tilauksen yhteydessä. Vaatteiden palautus onnistuu 30 päivän sisällä.

Siirry tästä Gudrun Sjödén -nettikauppaan >> (www.gudrunsjoden.com)

Gudrun Sjödén alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Gudrun Sjödén alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Gudrun Sjödén keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Gudrun Sjödén kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Gudrun Sjödén alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *