Habita kokemuksia

Habita -kiinteistövälityksen (habita.fi) kautta voi ostaa ja myydä asunnot, toimitilat sekä toimitilat. Heidän kautta voi myös etsiä vuokra-asuntoja. Tarkasta täältä Habita kokemuksia,

Habita (www.habita.fi) on suomalainen kiinteistönvälitysfirma, joka on toiminut Suomessa jo kokemusta tälle yhtiölle kiinteistönvälityksestä on kertynyt yli 20 vuoden ajalta. Erilaisia myynti- ja vuokrakohteita heidän sivuiltaan löytyy yli tuhat. Habita välittää myös ulkomaan asuntokohteita. Toimipisteitä on pitkin Suomea ja esimerkiksi Habita Seinäjoki löytyy Keskuskadulta.

Asuntoja voi etsiä sivun hakukoneen avulla, josta löytyy useita erilaisia hakuvaihtoehtoja. Habita.fi -sivuston kautta voi myös tehdä yhteydenottopyynnön koskien myymistä, ostamista ja vuokraamista. Ilmaisen asuntoarvioinnin voi myöskin tilata nettisivujen kautta. Palveluhinnasto on kanssa esitetty selkeästi heidän sivuillaan.

Siirry tästä Habita -kiinteistövälitysyhtiön sivuille >> (www.habita.fi)

Habita alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Habita alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Habita keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Habita kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Habita alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *