Halens kokemuksia

Halens (Halens.fi) on yksi Ruotsin suosituimmista postimyyntiyrityksistä. Halens myy myös Suomessa vaatteita, kenkiä ja asusteita naisille, miehille ja lapsille sekä sisustustavaraa ja kodin laitteita. Katso Halens kokemuksia.

Halensin ( www.halens.fi ) naisten valikoimasta löytyvät asusteet, yläosat, alaosat, päällysvaattet, alusasut, yö- ja oloasut, kengät sekä erilaiset asusteet. Miesten vaatteita on myös tarjolla laajalla valikoimalla. Lapsille on tarjolla poikien ja tyttöjen vaatteet, kengät ja asusteet. Sivustolla on esittelyssä myös päivän Halens diili.

Toimitusaika Halens.fi -verkkokaupalla on noin 10 arkipäivää. Toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta sekä tilauksen koosta.

Siirry tästä Halens -sivustolle >> ( www.halens.fi )

Halens alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Halens alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Halens keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Halens kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Halens alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

2 kokemusta “Halens kokemuksia” -aiheeseen

  1. Vuosia ollut Halensin asiakas. Halens on siitä hyvä, että tilauksen voi maksaa myös osamaksulla (Halens tili).

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *