Halino kokemuksia

Halino.fi on luotettava lainaa tarjoava yritys yli 25 vuoden kokemuksella. Palvelu tarjoaa kulutusluottoja ilman vakuuksia ja lisäkuluja aina 3000 euroon asti. Lue lisätietoja palvelusta ja Halino kokemuksia.

Halino.fi -lainapalvelu ( www.halino.fi ) tarjoaa asiakkailleen lainaa joustavalla ja lisäkuluttomalla luotolla. Lainaa voi hakea yksin 100 – 3000 ja toisen henkilön kanssa lainaa haettaessa on maksimiluotto jopa 6000 euroa. Takaisinmaksuaika on lainanhakijan valittavissa yhden ja viiden vuoden välillä. Palvelu laskee asiakkaalle lainan kuukausierän annettujen ehtojen mukaan ja ilmoittaa todelliseksi vuosikoroksi kaikille lainasummille 29,84%. Pavelun käyttö on täysin maksutonta ja rahat lainanhakija voi saada tililleen jo samana päivänä kun laina myönnetään.

Joustavuutta lainan maksamiseen tuo Halino-palvelun myöntämä maksuton kuukausi. Lainanhakijan maksettua neljä kuukausierää lainastaan, voi hän halutessaan olla yhden kuukauden lyhentämättä lainaa ollenkaan, jolloin laina-aika luonnollisesti pitenee. Maksuvapaita kuukausia on mahdollista pitää kaksi vuodessa. Myös lainaturva tuo suojaa asiakkaan lainalle. Lainaturva otetaan käyttöön jos asiakasta kohtaa esimerkiksi vastentahtoinen työttömyys tai työkyvyttömyys. Lainanhakijalla täytyy olla luottotiedot kunnossa, säännölliset tulot ja lisäksi täysi-ikäisyys on ehdotonta.

Siirry Halino.fi -palveluun >> ( www.halino.fi )

Halino alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Halino alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Halino keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Halino kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Halino alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *