Hostgator kokemuksia

Hostgator eli Hostgator.com -hostingpalvelu on amerikkalainen edullista kotisivutilaa tarjoava palvelu. Palvelu tarjoaa erittäin webhotelli ja sähköpostipalvelut. Katso Hostgator kokemuksia.

Hostgator ( www.hostgator.com ) on edullinen ja monipuolinen hosting-palvelu. Hostgator.com -palveluun voidaan kytkeä rajaton määrä verkkotunnuksia ilman lisämaksua (addon domain). Myös levytilaa on käytössä rajaton määrä. Kuitenkin esim. varmuuskopiointi (backup) -tilan määrää on rajoitettu. MySQL tietokantoja voidaan ottaan käyttöön rajattomasti.

Mikäli verkkopalvelu on erityisen suosittu, voi Hostgator -webhotellin rajoitukset tulla vastaan lähinnä palvelimen rajoitettujen resurssien muisti/tietokantainstassit kautta. Tämä vaatii jo melkoisen suositun sivuston Suomen mittakaavassa ja vastaavasta hosting-palvelusta saa maksaa muilla yrityksillä helposti jo satasia. Hostgator onkin varsin edullinen ja erityisen monipuolinen hintaansa nähden.

Esittelyn kirjoittajalla on itsellään 4 vuoden kokemus Hostgator-palvelusta. Palvelun kanssa ongelmia ei ole esiintynyt lukuunottamatta kerran, kun palvelun tietoturvaominaisuus sulki SSH-yhteyden. Yhteyden sai takaisin kätevästi ja nopeasti asikaspalvelu chattissä. Hostgator SSH-yhteyden avaaminen pitää pyytää erikseen asiakaspavelusta. SSH-yhteys on kuitenkin maksuton vaikka sitä joutuu pyytämään erikseen.

Siirry Hostgator -sivustolle tästä >> ( www.hostgator.com )

Hostgator alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Hostgator alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi Hostgator alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Hostgator keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Hostgator kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Hostgator alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

3 kokemusta “Hostgator kokemuksia” -aiheeseen

  1. Väittäisin, että Hostgator on erinomainen webhotelli. Minulla on ollut käytössä nyt pari vuotta ja kaikki sivut siellä. Firman ja omat harrastesivut. Ei ole pätkinyt kertaakaan. Ominaisuuksia on paljon ja cpanel-hallinta on kätevä. Eli siis täältä positiiviset Hostgator kokemukset!

  2. Mainostavat 0,01 euron tarjouksella webhotelli palvelua, kun olet maksanut palvelu toimii yhden päivän ja sen jälkeen vaativat henkilöllisyystodistusta ja luottokortin tietoja skannattuna sekä sinun pitää vielä sähköpostitse kirjoittaa nuo tiedot. Suomessa tehty rikosilmoitus.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *