Huoneistokeskus kokemuksia

Huoneistokeskus on suomalainen kiinteistönvälitysyhtiö, joka välittää asunnot, maa- sekä metsätilat ja tontit. Heidän sivuillaan voi siis esimerkiksi myydä tai etsiä ostettavia asuntoja. Katso täältä Huoneistokeskus kokemuksia.

Huoneistokeskus (www.huoneistokeskus.fi) on toiminut Suomessa jo vuodesta 1953 ja on hyvin yleisesti käytetty kiinteistönvälitysfirma. Myynnissä on tuhansia erilaisia kohteita, joita voi tarkastella kotisivujen hakukoneen avulla. Useissa kunnissa on yhtiön oma toimisto ja esimerkiksi Huoneistokeskus Turku löytyy Maariankadulta ja Linnankadulta.

Huoneistokeskus.fi -sivulla on myös oppaita myymistä ja ostamista varten. Oikean asunnon löytämisen helpottamiseksi on olemassa myös Kotivahti -palvelu, jonka kautta asuntoa etsivä saa sähköpostiinsa heti ilmoituksen, jos sopivia asuntoja ilmestyy myyntiin. Huoneistokeskus -sivuilta löytyy paljon muitakin palveluita kiinteistönvälitykseen liittyen.

Mene tästä Huoneistokeskus -yhtiön kotisivuille >> (www.huoneistokeskus.fi)

Huoneistokeskus alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Huoneistokeskus alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Huoneistokeskus keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Huoneistokeskus kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Huoneistokeskus alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Yksi kokemus “Huoneistokeskus kokemuksia”-aiheeseen

  1. Helsingin Huoneistokeskuksen asuntoesittely on tuttu paikka. Käynyt useasti ja esittelijät ovat tosi ystävällisiä. Vielä ei tosin ole napannut omaa asuntoa. Voisin kuvitella, että Huoneistokeskus edustaisi minua, jos joskus myyn asunnon.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *