Huoneistomaa kokemuksia

Huoneistomaa tai Huoneistomaa.fi on pääkaupunkiseudun alueen kiinteistönvälittäjä. Yhtiö välittää asuntoja kaupungeissa Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi, Kerava ja Hyrylä. Tarkasta täältä Huoneistomaa kokemuksia.

Huoneistomaa -yhtiön (www.huoneistomaa.fi) listoilla ei ole aivan niin paljon kohteita kuin isoimmilla kiinteistö, mutta vahvuudet on keskitetyssä toiminnassa, koska yhtiö on keskittynyt Helsingin alueen asuntoihin. Välityspalkkion pitäisi olla asiakkaalle reilu ja helmikuussa 2012 oli voimassa tarjous, jossa välityspalkkio oli puolitettu. Asunnon arviointi on myös ilmainen. Huoneistomaa -toimisto sijaitsee Helsingissä osoitteessa Mechelinkatu 22.

Huoneistomaa.fi -sivulta voi selata myynnissä olevia kohteita, mutta sivulta löytyy myös asunnonostajan muistilista, josta löytyy kaikkea hyödyllistä tietoa asunnonostajalle ja miksikä ei myyjällekin. Osa muistilistan linkeistä on kuitenkin vanhentunut.

Mene tästä Huoneistomaa -kiinteistönvälittäjän kotisivulle >> (www.huoneistomaa.fi)

Huoneistomaa alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Huoneistomaa alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Huoneistomaa keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Huoneistomaa kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Huoneistomaa alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *