HuutoPanda.fi kokemuksia

HuutoPanda eli HuutoPanda.fi on Playasol yrityksen senttihuutokauppa. Senttihuutokaupassa huudetaan senteillä yleensä varsin arvokkaita palkintoja. Katso HuutoPandi.fi kokemuksia.

HuutoPanda senttihuuto ( www.huutopanda.fi ) tarjoaa kaikille rekisteröityneille ilmaisia huutoja. Testihetkellä niitä tarjotaan 3 euron arvosta ilmaiseksi rekisteröitymällä palveluun tästä.

HuutoPanda huutokauppaan osallistutaan palveluun rekisteröitymisen jälkeen huutamalla tiettyä huutokohdetta. Jos huutokohdetta huutaa vain yksi käyttäjä ja kukaan muu ei huuda, voittaa ensimmäisen (ja ainoan huudon tehnyt) huutokaupan ja saa tuotteen 1 sentillä. Huutopanda.fi ohjeiden mukaan huutokaupan voittaja maksaa postikulut. Jos joku muu tekee huudon huutokohteesta, käynnistyy kohteen kello uudelleen alusta. Kohteiden hintaa voi korottaa vain sentillä kerrallaan.

Siirry tästä HuutoPanda -sivuille > > ( www.huutopanda.fi )

HuutoPanda.fi alennuskoodi

Tästä voimassa oleva HuutoPanda.fi alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi HuutoPanda.fi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

HuutoPanda.fi keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, HuutoPanda.fi kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää HuutoPanda.fi alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

12 kokemusta “HuutoPanda.fi kokemuksia” -aiheeseen

 1. Voitin huudon PS3 huutopandasta! mutta laskua ei näy missään eikä kyl näy tuotettakaan, alkaa hieman epäilyttää sivusto ja sen luotettavuus!!!

 2. Varauksella suhtaudun huutopandaan, ostin huuto krediittejä, rahat meni, mutta krediittejä olen odotellut jo kaksi vuorokautta.

  • Ja on syytäkin, sillä tämä sivusto on ASTETTA KIEROMPI verrattuna muihin suomenkielisiin senttihuutokauppoihin, syynä on poikkeuksellinen huutojen hinnoittelu josta johtuen huudon hinta on 0,1 – 1€ kpl.

  • En usko, mutta en toki mene vannomaan. On näistä tutut voittojakin keränny. Eipä tuolla ilmaisella rahalla hirveätä riskiä ole kokeillakaan 😉

 3. Huutopanda on ihan hyvä ja rehellinen huutopaikka. Jos sinulla on jotain ongelmia ja epäselvää,ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluun ja selitä asiasi. Me olemme saaneet nopeasti vastaukset epäselviin asioihin. Älä heti hauku pystyyn,ota ensin asioista selvää. Monessakin asiassa alku on hankalaa,kukaan ei ole seppä syntyessään. Ymmärrystä,hyvät ystävät. Kannattaisi ehkä käydä positiivisen ajattelun kurssi. Me kaksi täältä metsän keskeltä olemme kyllä erittäin tyytyväisiä huutopandan toimintaan. Peukkuja ylös. Nimimerkillä, niemmic

 4. Musta toi on hyvä, että Huutobanda antaa ilmasta rahaa kokeiluun, niin jokainen voi päättää haluaako huudella enemmän. Ilmasella rahalla kokeilussa ei paljoa ole riskiä 🙂 Ite meinaisin ainakin kokeilla millanen tämä maaginen huutobanda.fi oikein on, kerta jos ilmasta huutorahaa saa. Toi Sonyn HD-videokamera tai sitten siivousrobotti on kiikarissa (älkää sitten huutako huutopandassa tuota samaa, ettei tule kilpailua!)

  • Ei tuossa sivustossa ole mitään muuta maagista kuin se kuinka hitossa joillakin riittää rahaa pelata 500€ – 750€ kaksi tai kolme kertaa kuussa. Tätä kirjoittaessanikin suurin osa eli 7 pelaajaa 11 pelaajasta kuluttaa yli 400 pelinappulaa tuntia kohti.

   Muuten tuo pelaaja määrä on semmoinen tavallinen. Hyvin harvoin jos koskaan löydät pelaajia yli 12 kappaletta. Nämä pelaajat ei todellakaan kunnioita 20€ nappula ostoilla pelaavia, armotta jäävät jalkoihin.

   Muuten et varmaankaan saanut kameraa, mutta jäitkö koukkuun, kerro vähän kuinka kävi.

 5. Ne joilla on rahaa ostaa kreditejä vievät kaikki voitot. Toisilla ei mitään mahdollisuuksia voittaa kun yhdellä on joka tuotteeseen kiinnitys ja melkein joka kerta sit voittaakin. Epäreilua toisia huutajia kohtaan että annetaan olla huudot samanaikaan kaikissa kohteissa. Pienemmällä rahalla osallistujat jää jalkoihin ja menettävät vain rahansa. Toivon että jotka ovat olleet huutamassa ja vain hävinneet rahansa ymmärtäisivät boikotoida koko sivustuo, eiköhän ala tulla muutoksia sääntöihin ja huutamisiin.

  • Joo, ”Pirjo” on oikeassa. Huutopandan pieneen ydin porukkaan kuuluvat sijottaa 500€ – 750€ kreeditteihin jonka ne sitten huutavat lähes yhteen menoon. Tuolla summalla saa kreedittejä 10 500 kpl. Ei tuolla sivustolla tosiaankaan voi pitkän päälle pelisaldo pysyä plussan puolella niillä jotka pystyvät kerrallaan ostamaan 20€ huutopaketin.

   Nyt olis kiva kuulla huutopandan sivustolla eniten voittoja (168 kpl) keränneen pelisaldo, epäilen että on miinuksella voittojen huikeasta määrästä huolimatta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *