Hyvinvoinnin Tavaratalo kokemuksia – Hyvinvoinnin.fi testissä

Hyvinvoinnin Tavaratalo on Suomen suurin hyvinvoinnin verkkokauppa. Katso Hyvinvoinnin Tavaratalo kokemuksia sivuiltamme.

Hyvinvoinnin Tavaratalo -nettikauppa (www.hyvinvoinnin.fi) on Suomen suurin terveystuotealan verkkokauppa. Tuotevalikoima kattaa lähes 4000 terveysalan tuotetta. Tarjolla on erilaisia vitamiineja, luontaistuotteita, painonhallintavalmisteita, karppaustuotteita, luomutuotteita, luontaiskosmetiikkaa ja luotaistuotteita sekä muita hyvän olon tarvikkeita.

Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimasta löytyy monia tunnettuja brändejä. Tutuimmat näistä monille ovat ACKD Easy Diet, Dr. Hauschka, Gefilus, Möller, Maxim, Nutrilett, Sana-Sol, Tohtori Tolonen (Tri Tolonen) sekä Weleda.

Hyvinvoinnin.fi toimittaa tilaukset Suomen lisäksi myös muihin EU-maihin. Hyvinvoinnin Tavaratalon noutopisteinä toimivat mm. R-kioskit ja SmartPost-pakettiautomaatit. Noutopisteitä onkin yhteensä noin 3000 kpl.

Hyvinvoinnin Tavaratalo tarjoaa henkilökohtaista asiakaspalvelua perinteisten väylien lisäksi mm. live-chatin ja Facebookin avulla.

Hyvinvoinnin.fi verkkokauppa hyväksyy kaikki yleiset maksutavat. Tilauksen voi maksaa myös laskulla tai osamaksulla.

Siirry verkkokaupan sivustolle >>

Yhteystiedot:

www.hyvinvoinnin.fi ( www.hyvinvoinnin.fi )

Hyvinvoinnin Tavaratalo alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Hyvinvoinnin Tavaratalo alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi Hyvinvoinnin Tavaratalo alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Hyvinvoinnin Tavaratalo keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Hyvinvoinnin Tavaratalo kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Hyvinvoinnin Tavaratalo alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Yksi kokemus “Hyvinvoinnin Tavaratalo kokemuksia – Hyvinvoinnin.fi testissä”-aiheeseen

  1. Haluttiin Hyvinvoinnin.fi kokemuksia? No olen tilannut jo vuosia mm. vitamiinejä, laihdutusvalmisteita (Nutrilett) ja vaikka mitä muuta meidän perheelle. Aina on tullut tuotteet luvatusti. Olisiko kerran kestänyt luvattua hieman pidempään toimitus, mutta siitäkin sain hyvityksen 🙂

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *