InkClub kokemuksia

InkClub eli InkClub.com on verkkokauppa, josta musteet, laserkasetit ja valokuvapaperit saa usein halvalla. Tästä verkkokaupasta löydät halvemmat vaihtoehdot valmistajien omille merkeille. Tarkasta täältä InkClub kokemuksia.

InkClub -verkkokaupasta ( www.inkclub.com ) löytyy kaikkea tarpeellista tulostamiseen liittyen. Yritys on tunnettu siitä, että se tarjoaa mustepatruunat, laservärikasetit ja kopiokonekasetit halvemmalla kuin useista muista kaupoista, mutta tästä verkkokaupasta löytyy myös muuta. Esimerkiksi InkClub -kaupasta voi ostaa myös muistikortteja, USB-muisteja ja valokuvapaperit.

Toimitusmaksu on myös melko ripeä InkClub -verkkokaupassa, koska toimitus saapuu yleensä 3 päivän sisään. Tuotteilla on myös 30 päivän palautusoikeus. Hintoihin lisätään toimituskulut.

Huom: Uusille asiakkaille ilmainen mustepatruuna tai valokuvapaperia. Käyttäjä maksaa vain toimituskulut 4,95 EUR.

Mene tästä InkClub -verkkokauppaan >> ( www.inkclub.com )

InkClub alennuskoodi

Tästä voimassa oleva InkClub alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

InkClub keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, InkClub kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää InkClub alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

2 kokemusta “InkClub kokemuksia” -aiheeseen

  1. Olen tilannut tuolta tähän mennessä vain tuon ilmaisen mustepatruunan. Sen sai toisaan pelkillä postikuluilla (ei ole saatavilla kaikille tulostimille, mutta omalleni oli). Patruuna oli hyvä ja oikea ja tuli luvatusti. Inkclub on ok ja tuo ilmainen mustepatruuna etu kannattaa todellakin hyödyntää.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *