iPhone 4s kokemuksia

Apple iPhone 4s on jatkoa Applen menestyspuhelin iPhone 4:lle. Merkittävimmät uudistukset ovat A5-siru, uusi 8 MP kamera ja optiikka sekä iCloud. Tässä iPhonessa on paljon kohua herättänyt Siri-palvelu. Lue iPhone 4s kokemuksia.

Applen iPhone 4s ( http://www.apple.com/fi/iphone/ ) on parannettu versio Applen edellisestä iPhone mallista. Uudistus on tuonut tehokkaamman suorittimen (iPhone 4s :ssä A5-siru), parannetun 8 MP kameran ja optiikan sekä iCloud palvelut.

Eniten huomiota on kuitenkin herättänyt Applen iPhone 4s -julkistuksen yhteydessä esittele Siri-palvelu. Siri on koneellinen henkilökohtainen asisstentti, joka ymmärtää tavallisia puhelikielen lauseita ja osaa myös vastata moniin kysymyksiin puhumalla. Siri-palvelun on tätä esittelyä laadittaessa yhä beta-vaiheessa, mutta palvelu kehittyy nopeasti. Toistaiseksi Applen Siri ei vielä ymmärrä kuin amerikanenglantia.

Apple iPhone 4s puhelinta myy mm. Applen verkkokauppa, Elisa, Sonera ja Gigantti. Puhelimen hinta riippuu siitä, onko kyseessä kytkykauppa sekä operaattorin hinnoittelusta.

Lue tästä lisää iPhone 4s -puhelimesta >> ( http://www.apple.com/fi/iphone/ )

iPhone 4s alennuskoodi

Tästä voimassa oleva iPhone 4s alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi iPhone 4s alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

iPhone 4s keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, iPhone 4s kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää iPhone 4s alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

4 kokemusta “iPhone 4s kokemuksia” -aiheeseen

  1. Vaikka iphone 4s puhelinta on morkattu aika paljon julkisuudessa, mielestäni se on ylivoimaisesti paras matkapuhelin ja myös paras iPhone ehdottomasti tähän saakka. Siri-palvelua on myös hauska testata, mutta tärkeintä on tuo nopea prosessori ja parempi kamera. Tälläisiä iPhone 4s kokemuksia mulla.

    Aiemmin oli iphone 4 eikä siinä ollut suurempia vikoja, mutta oli niin kovassa käytössä, että päätin vaihtaa ja antaa vanhan tyttöystävälleni.

  2. Aika iso harppaus tämä on. Paljon nopeami kuin iphone 3s mikä minulla oli aiemmin. Enpä mitään valittamista tässä vajaassa viikossa ole kyllä keksinyt vielä. Vähän pelottaa miten iphonen lasikuoret kestää.

    • Kyllä ne kestää. Ainakin mulla on kestänyt. Oli helppo valinta. Ei Nokia Lumia ollut kokeilun jälkeen edes vaihtoehto vaan iPhone puhelimeen päädyin.

  3. Testasin uuden Nokia Lumia puhelimen sekä Android-pohjaisen Samsung Galaxy S II puhelimen. Mietin ensin, josko Android-puhelimen hommaisi, mutta kyllä lopulta selkeä valinta oli Apple Iphone 4s. Käyttöjärjestelmä, laatu, ulkonäkö ja sovellusten ja pelien määrä ratkaisi.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *