Lainaamo kokemuksia

Lainaamo.fi on suomalaisen Lainaamo-rahoitusyhtiön myöntämiä kulutusluottoja tarjoava verkkopalvelu. Lainaamon kautta on helppoa ja turvallista hakea lainaa erilaisiin tarpeisiin aina 15 000 euroon saakka. Katso Lainaamo kokemuksia ja lue palvelusta tarkempia tietoja.

Lainaamo -verkkopalvelu ( www.lainaamo.fi ) myöntää 500 – 15 000 euron kulutusluottoja 1 – 12 vuoden maksuajalla. Asiakas pystyy itse vaikuttamaan maksuaikaan, mutta minimi- ja maksimiajat määräytyvät lainan suuruuden mukaan. Lainan takaisinmaksun kuukausierän summa riippuu määräytyy puolestaan luonnollisesti luoton suuruuden ja valitun laina-ajan perusteella. Nämä tekijät vaikuttavat myös lainan todelliseen vuosikorkoon. Esimerkiksi 6000 euron lainalle kolmen vuoden maksuajalla todellinen vuosikorko on 29,53 %. Lisäksi lainan kokonaissummaan lisätään avausmaksu ja tilinhoitomaksu.

Rahat siirtyvät asiakkaan tilille heti kun lainasopimus on allekirjoitettu ja asiakas on toimittanut vaadittavat liitteet palveluntarjoajalle. Lainan hakijan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa ja säännölliset tulot. Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen ehdot täyttävän henkilön kanssa.

Siirry Lainaamo.fi -palveluun >> ( www.lainaamo.fi )

Lainaamo alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Lainaamo alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Lainaamo keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Lainaamo kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Lainaamo alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *