Lehtikuningas kokemuksia

Lehtikuningas eli Lehtikuningas.fi lehtien verkkokauppa tarjoaa yli 300 lehtitilausta netistä. Katso Lehtikungas kokemuksia.

Lehtikuningas -verkkokauppa ( www.lehtikungas.fi ) on yksi Suomen monipuolisimmista aikakausilehtiä myyvistä verkkokaupoista. Valikoimassa on yli 300 eri lehteä. Voit tilata lehtiä tästä valikoimasta itsellesi, lahjaksi tai hankkia Lehtikungas-lahjakortin.

Lehtien tilaaminen netistä Lehtikungas.fi -palvelusta on helppoa. Tilaaja valitsee ensin lehtitilauksen tyypin eli tilaatko lehden itsellesi vai onko kyseessä lahjatilaus. Mikäli lehtitarjouksia on useampi valitset niistä haluamasi. Tilausjaksot voivat olla eri pituuksisia tai niissä voi olla eri tilaajalahja. Kannattaa ehdottomasti katsastaa kaikki ko. tilaukseen saatavilla olevat tilaajalahjat, jotta voi valita mieleisen itselleen tai lahjaksi annettavaan tilaukseen. Tämän jälkeen näet vielä tilauksen tiedot kerran ja vahvistat tilauksen.

Lehtikuningas -kaupassa on tarjolla lehtiä ainakin kielillä suomi, ruotsi ja englanti. Valikoimassa on käytännössä kaikkien isompien ja monen pienen lehtitalon lehdet. Lehtikuningas.fi palvelu on selkeä ja helppokäyttöinen. Jos et tiedä minkä lehden tilata lahjaksi, verkkokaupasta löytyy myös Lehtikuningas-lahjakortti.

Siirry Lehtikuningas -verkkokauppaan tästä >> ( www.lehtikungas.fi )

Lehtikuningas alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Lehtikuningas alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Lehtikuningas keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Lehtikuningas kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Lehtikuningas alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

4 kokemusta “Lehtikuningas kokemuksia” -aiheeseen

 1. Ihan näppärä palvelu tämä lehtikungas. Oon tilannut viimeset vuodet lehdet netistä jo ihan sen takia, että pääsee itse valitsemaan rauhassa tilausjakson ja tilaajalahjan. Ainakin useammat lehdet tarjoaa tilaajalahjan kun tilaa netissä. Lehtikungas.fi verkkokaupassa on selkeästi noi tilaajalahjat ja siitä tykkään.

 2. Soitin Lehtikuninkaan asiakaspalveluun kesäkuussa 2013. Tilasin lapsenlapsille lehdet Prinsessa ja Roope. Melkein kaikki oli selvää ja ensimmäisten lehtien piti tulla 1.7. Puhelu sujui melkein OK, paitsi että puhelu katkesi, enkä ollut varma onko asia järjestyksessä. Minulle ei soitettu takaisin ja itse sain yhteyden tunnin päästä, kaikki oli ok. Sain myös sähköpostiini ikäänkuin ”lahjakortit” josta tein lapsille kortit. No lehtiä ei tullut 1.7. eikä 1.8. Soitin (pitkä odotus) Lehtikuninkaalle ja tilaustani ei löytynyt mistään. Kehotettiin soittamaan Sanoma Magazinesiin, josta myöskään ei löytynyt tilaustani, mutta jonka kautta tein tilauksen. Uskon että tätä kautta lehdet nyt tulevatkin. Lehtikunkaaseen en voi luottaa, enkä koskaan enää tilaa sitä kautta mitään. En myöskään suosittele sitä kenellekään.

 3. Hei Leena,

  Olemme erittäin pahoillamme, että tilauksenne ei ole mennyt odotetusti. Me olemme lehtitarjousten jälleenmyyjä eli otamme tilaukset vastaan asiakkailta ja välitämme ne eteepäin lehden kustantajalle, joka vastaa lehden jakelusta, laskutuksesta ja tilaajalahjoista. On mahdollista, että tässä tapauksessa on sattunut tekninen häiriö kustantajan päässä tai tilauksenne ovat vain jääneet kirjaamatta muusta syystä. Inhimillisiä erehdyksiä sattuu. Meiltä tilauksenne ovat lähteneet normaalisti eteenpäin.

  Jos joskus käy niin, että asiakas on saanut meiltä tilausvahvistuksen ja tilausta ei löydy kustantajalta kannattaa ehdottomasti välittää tilausvahvistus kustantajalle. Näin asiakas saa takautuvasti mahdollisesti puuttuvat lehdet, sovitun tarjoushinnan ja kustantaja osaa tarkastaa järjestelmänsä.

  Me olemme myös järjestäneet asiakaspalvelumme niin, että keskimääräinen jonotusaika asiakaspalveluumme on 40 sekuntia. Pois lukien ainoastaan joulun aika, jolloin jonotusaika voi olla pidempi.

  Olemme erittäin pahoillamme, että teille on jäänyt paha maku suuhun yrityksestämme ja toivomme teidän ottavan meihin yhteyttä, jotta voimme korvata aiheutuneen mielipahan.

  Ystävällisin terveisin,
  Lehtikuningas.fi -Tiimi

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *