Lendo kokemuksia

Lendo.fi on lainanvälitykseen erikoistunut palvelu, jonka avulla on helppoa kilpailuttaa lainantarjoajia asiakkaan omilla ehdoilla. Lendo pyrkii aina löytämään asiakkaalleen järkevimmän lainaratkaisun tämän tarpeiden mukaan. Katso tarkempia tietoja palvelusta ja Lendo kokemuksia.

Lendo.fi -verkkopalvelun ( www.lendo.fi ) avulla parhaan lainantarjoajan löytäminen helpottuu huomattavasti. Asiakas määrittelee tarvitsemansa lainan määrän ( 500-20000€ ) ja itselleen sopivan maksuajan ( 1-12 vuotta ). Verkkopalvelu etsii yhteistyöpankkiensa joukosta edullisimmat ja sopivimmat lainatarjoukset ja asiakas valitsee tarjouksista itselleen mieleisimmän. Lainan kuukausierä määräytyy luonnollisesti laina-ajan ja -määrän mukaan ja todellisen koron lainalle määrittää puolestaan lainantarjoaja.

Lainojen kilpailutus Lendo-palvelun avulla on asiakkaalle täysin ilmaista, sillä Lendo saa omat palkkionsa suoraan yhteistyöpankeiltaan. Palvelu on asiakkaalle turvallinen, eikä velvoita mihinkään. Kun laina on myönnetty, saa asiakas rahat tilillen yleensä muutaman tunnin tai 1-2 arkipäivän kuluessa riippuen lainan myöntäjästä. Maksuhäiriömerkinnät luottotiedoissa estävät palvelun käytön.

Siirry tästä Lendo.fi -palveluun >> ( www.lendo.fi )

Lendo alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Lendo alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi Lendo alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Lendo keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Lendo kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Lendo alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *