Letsdeal kokemuksia (Let’s deal)

Let’s deal palvelu on pohjoismaissa toimiva diilipalvelu, josta löytyy paikallisia tarjouksia eri paikkakunnille sekä tuotetarjouksia. Katso Letsdeal kokemuksia.

Let’s deal -palvelussa ( www.letsdeal.fi ) löytyy monenmoista tarjousta ravintoloihin, kauneudenhoitoon sekä moneen moneen muuta. Palvelussa on myös paljon tuotetarjouksia. Diilejä voi selata paikkakunnittain sekä teemoittain. Parhaimmillaan Let’s deal tarjoaa jopa -70% tarjouksia, jolla pääsee turvallisesti kokeleimaan uusia palveluita. Letsdeal.fi kokemukset alkavat kertyä pikkuhiljaa tällekin sivustolle palvelun toiminnan laajentuessa Suomessa. Palvelu on aiemmin toiminut Ruotsissa ja Norjassa. Palvelun omistaa jättimäinen norjalainen Schibsted -konserni.

Diilien ostaminen on helppoa. Etsi mieleinen tarjous, valitse se ja osta. Letsdeal -lahjakortin sähköpostiisi sekä voit noutaa sekä palvelusta kirjautumalla sisään. Lue tarkkaan lahjakortin ohjeet. Esimerkiksi ravintolat ja kampaamot yms. vaativat ennakkovarauksen sekä käytölle voi olla asetettu rajoituksia esim. viikonpäivien tai kellonaikojen suhteen.

Siirry tästä Letsdeal -palveluun >> ( www.letsdeal.fi )

Letsdeal alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Letsdeal alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Lisää kokemuksia aiheista:

Letsdeal keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Letsdeal kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Letsdeal alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *