Mango kokemuksia

Mango vaatekauppa on naisten ja miesten vaateketju, jolla on myös oma verkkokauppa. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima tyylikkäitä vaatteita ja asusteita. Tarkasta täältä Mango kokemuksia.

Mango -ketjun liikkeitä löytyy lähinnä vain Helsingistä, joten muualla Suomessa asuvien kannattaa käyttää Mango -nettikauppaa (shop.mango.com). Sivusto on kirjoitettu englanniksi, mutta hinnat ovat tutusti euroina. Mango -sivulta löytyy laaja valikoima heidän oman tuotemerkkinsä neuleita, housuja, mekkoja, laukkuja ja asusteita. Myöskin miesten vaatteita on kattavasti sivustolla nimellä ”He by Mango”. Sivustolla on paljon apua, jos inspiraatio on kadoksissa pukeutumisen suhteen: muotinäytöksiä, pukeutumisvinkkejä ja muotiblogi.

Mango toimittaa vaatteet Suomeen 2 – 5 päivässä ja toimitusmaksu on 7,95 euroa. Palautus onnistuu 30 päivän sisällä tuotteen saamisesta, mutta palautuksesta koituneet lähetyskulut maksaa asiakas.

Siirry tästä Mango -verkkovaatekauppaan >> (shop.mango.com)

Mango alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Mango alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Mango keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Mango kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Mango alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Yksi kokemus “Mango kokemuksia”-aiheeseen

  1. Aina tartuu jotain mukaan jotain, kun katsastaa Mangon vaatteet. Pitääpä taas katsoa jotain kivaa keväälle ja kesälle 🙂 Mikä vaan tekosyy käy shoppailuun 😀

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *