Maxivision kokemuksia

Maxivision (Maxivision.fi) on tv-viihdepalvelu, joka toimii ilman antenneja ja satelliittilautasia suoraan internet-yhteyden kautta. Palvelusta löytyy yli 140 normaalia ja HD-kanavaa. Lue täältä Maxivision kokemuksia.

Maxivision -palvelu (www.maxivision.fi) toimii seuraavalla tavalla. Ensin tilataan Maxivision HD digiboksi, joka kytketään laajakaistaan ja televisioon. Tämän jälkeen voi valita, mitä kanavia haluaa katsoa ja tallentaa. Laajakaistan yhteys pitää olla vähintään 2 megabittiä. Maxivision tallennus kykenee tallentamaan jopa kymmeniä kanavia samanaikaisesti.

Maxivision Samsung on sovellus, jolla et tarvitse edes digiboksia, vaan Samsung Smart-TV toimii tallentavana digiboksina. Tätä palvelua voi siis suositella Smart-TV:n omistajille. Maxivision facebook -sivulla löytyy paljon lisätietoa ja myöskin sovellus, jossa voit katsoa tv-ohjelmia samaan aikaan, kun ole facebookissa.

Mene tästä Maxivision-sivuille >> ( www.maxivision.fi )

Maxivision alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Maxivision alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Maxivision keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Maxivision kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Maxivision alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Yksi kokemus “Maxivision kokemuksia”-aiheeseen

  1. Sen verran kokemuksia Maxivision systeemistä, että netin nopeus pitää olla riittävä. Itsellä 8 Mbps netti ja se riittää erinomaisesti. Meinaan antenniverkon bitrate on tosi pieni oikeasti. Toki 1080P resoluutio vaatisi jo enemmän. Siksi lie käyttävät tuota 720 resoluutiota.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *