Members.com kokemuksia

Members.com on eksklusiivinen shopping-club netissä. Se tarjoaa tuotteita 30 – 70 % alennuksella jäsenilleen. Members.com tarjoukset ovat usein rajoitettuja ajan ja myytävän tuotemäärn suhteen. Tarjolla on suosituimpia vaatteita, asusteita, elämyksiä ja matkoja. Lue Members.com kokemuksia.

Members.com ( www.members.com ) shopping-club on osa menestyksekästä CDON Group -yritystä. Tarjolla olevat vaatteet, asusteet, sisutustuotteet, matkat sekä tapahtumapalvelut ovat tyypillisesti 30 – 70 % alennuksessa. Members.com tarjoaa yli 200 tunnetun tuotemerkin tuotteita ja palveluita.

Members.com -palvelun tarkoitus on olla Pohjoismaiden johtava internet-pohjainen shopping-club. Se toimii Suomen lisäksi Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Siirry tästä Members.com -sivustolle >> ( www.members.com )

Members.com alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Members.com alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Members.com keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Members.com kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Members.com alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

6 kokemusta “Members.com kokemuksia” -aiheeseen

  1. Ei kovin ruusuisia kokemuksia jaettavana. Kaksi tilausta olen tehnyt. Toinen tilauksista veloitettu kahdesti tililtäni. Kamoja ei ole näkynyt vaikka tilaus tehty melkein 2 vkoa sitten. Nyt kävin tilitiedoissa niin pulju miinustanut -40 euroa ihan yhtäkkiä, enkä mitään uutta tilausta ole tehnyt. Saa nähdä joudunko viranomisten puheille huomenna… EI KANNATA OSTAA MITÄÄN!

  2. Surkea palvelu ellei olematon. Toimitusajat eivät pidä eikä ilmoiteta vaikka tuote on loppu. Osottelen tilaustani nyt viidettä viikkoa.

  3. En voi myöskään suositella ostamista Members.com:sta, toimitusajat ovat todella pitkiä ja minulle kävi jo toistamiseen niin, että tilaustani ei koskaan ilmestynyt viikkojen osotuksen jälkeen. Kyselin useasti perään ja paketti oli kuulemma lähetetty mutta tracking-tietoja paketista ei ollut muka mahdollista saada. Lopulta useiden kyselyjen jälkeen ilmoitettiin, että paketti on palautettu noutamattomana ja rahat palautettu. Kummallakaan kerralla minulle ei tullut saapumisilmoitusta postista ja Members.com:sta syytettiin Postin toimintaa. Epäilen voiko Posti näin epäonnistua kahden saman yhtön lähetyksen kanssa kuukauden välein, kun koskaan aiemmin ei ole ollut vastaavia ongelmia. Aloin miettimään jopa olisiko yhtiöllä maksuvaikeuksia ja ottavat asiakkaan maksun, jotta saavat omia velkojaan maksettua ja sitten muka lähetys on palautunut Postista… En voi siis suositella kenellekään!

    • jos tilaatte membersiltä kannattaa aina ottaa klarnan laskulla ihan vaa sen takia et jos ei tule tuotteita nii ei ainakaa rahat häviä. itse tässä juuri klarnan laskulla olen tilannut kaks pakettia kahden kuukauden sisällä, mutta kumpaakaan pakettia ei ole näkynyt..

  4. itse olen kahdesti tilannut ja molemmilla kerroilla ottanut laskulle. tilaukset tullu nopeasti perille ja kaikki hoitunut hyvin. palauttamisesta en osaa sanoa mitään kun molemmilla kerroilla oli vaatteet ja kengät sopivia (y)

  5. Mulla on toiminut hyvin. Ainoastaan kerran mun tavarat ei tullut, mutta ei sekään paljon harmita. Olen tehnyt upeita löytöjä members.com ista…. Esm. tigerin naisten lompakko 27 euroa, Aukiassa 99 euroa. Ja Fred Perryn kengät 15 eurolla… Aivan huippua! Eli aina kun tilaan, otan klarna laskulle, jotta voin palauttaa tuotteet jotka eivät sovi tai miellytä… Ja kannattaa myös tarkistaa että tilaa tuotteita joilla on express delivery logo, silloin paketti tulee nopeasti 🙂

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *