Micmac.fi kokemuksia

Micmac.fi tai Micmac on nuorten vaatteisiin keskittynyt nettikauppa. Vaatteita on niin pojille kuin tytöille. Katso täältä Micmac.fi kokemuksia.

Micmac.fi (www.micmac.fi) vaatteet pojille ja tytöille edustavat nuorta katutyyliä ja sivustolla myydään heidän omaa merkkiään. Valikoimasta löytyy myös laukut, aurinkolasit ja korut. Sivulta löytyy myös tarjousosio, josta voi saada hupparit, housut, paidat jne. halvemmalla. Sivulta on tämän lisäksi skate-osio, josta voi ostaa dekit, trukit ja renkaat.

Micmac.fi toimittaa vaatteet ja skate-tarvikkeet 1 – 5 päivän aikana ja toimituskulut ovat 7 euroa, mutta jos ostaa yli 29 eurolla, ei tule toimituskuluja ollenkaan. Tässäkin nettikaupassa pätee kuluttajasuojalaki eli palautus voidaan tehdä 14 päivän sisällä vaatteiden saapumisesta.

Micmac.fi alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Micmac.fi alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Micmac.fi keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Micmac.fi kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Micmac.fi alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *