Netanttila kokemuksia

Netanttila eli Netanttila.com on verkkokauppa, joka myy monipuolisesti kotitalouksille mm. erilaisia tarvikkeita, tekstiilejä, kodinkoneita, sisustus- sekä vapaa-ajan tuotteita. Lue Netanttila kokemuksia.

Netanttila (www.netanttila.com) on varsinaisesti verkkotavaratalo. Se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Myynnissä on vaatteita, leluja, pelejä, elektroniikkaa, tietotekniikkaa, kodinkoneita ja kosmetiikkaa. Tarjolla on myös tarvikkeita urheiluun ja harrastuksiin.

Netanttila.com -verkkokauppa toimittaa tuotteet yleensä noin viikossa. Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Maksutapoina Net Anttila -kauppa hyväksyy verkkopankkimaksut, osalaskut, postiennakon ja luottokorttimaksut. Ostoista saa Plussa-pisteitä.

Siirry Netanttila -verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.netanttila.com )

huom. osoite on netanttila.com eikä netanttila.fi

Netanttila alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Netanttila alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Netanttila keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Netanttila kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Netanttila alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

2 kokemusta “Netanttila kokemuksia” -aiheeseen

  1. Tilannut lukuisia kertoja NetAnttila verkkokaupasta. Tämä on yksi ensimmäisiä kunnollisia suomalaisia verkkokauppoja. Hyvin tuo pelaa, joskin voisi uusiutua vähän modernimmaksi. Toisaalta NetAnttila on todella selkeä.

  2. tilaaminen netistä ei onnistu, olen kysynyt ohjeita ennenkin, muista verkkokaupoista tilaaminen onnistuu, mikä teillä on neuvoksi

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *