Nordax kokemuksia

Nordax.fi -lainapalvelu myöntää kulutusluottoja asiakkaan itsensä määrittelemällä lainasummalla ja takaisinmaksuajalla. Vuonna 2004 perustettu luotettava yritys tarjoaa edullisen vaihtoehdon lainanhakijalle. Katso Nordax kokemuksia ja lisätietoja yrityksestä.

Nordax -verkkopalvelun ( www.nordax.fi ) kautta on helppoa ja edullista hakea kulutusluottoa. Nordax myöntää lainoja 3000 ja 40 000 euron väliltä ja takaisinmaksuaika on määriteltävissä vuodesta 12:n vuoteen riippuen lainasumman suuruudesta. Lainan todellinen vuosikorko ja kuukausierä määräytyvät lainasumman ja takaisinmaksuajan mukaan. Esimerkiksi 13 000 euron lainalla viiden maksuajalla kuukausierä on 272€ ja todellinen vuosikorko 9,58%.

Nordax.fi tarjoaa myös käteviä lisäpalveluja, kuten maksuton kuukausi, lainaturva ja kuukausierän pienentäminen. Näistä palveluista voit lukea lisää palvelun verkkosivuilta. Lainanhakijalla tulee olla vähintään 16 000 euron säännölliset vuositulot, maksuhäiriömerkinnättömät luottotiedot ja tämän tulee olla asunut Suomessa vähintään kolme vuotta. Lisäksi hakijan tulee olla yli 23-vuotias. Rahat maksetaan lainanhakijan tilille heti, kun vaaditut asiakirjat on toimitettu.

Siirry Nordax.fi -palveluun tästä >> ( www.nordax.fi )

Nordax alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Nordax alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Nordax keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Nordax kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Nordax alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *