Nordnet kokemuksia

Nordnet on yksi suosituimmista online osakevälittäjistä Suomessa. Se on ruotsalaisomisteinen rahasto-, ETF- ja osakevälittäjä. Katso Nordnet kokemuksia.

Nordnet ( www.nordnet.fi ) verkkopavelussa voi käydä kauppaa osakkeilla, warranteilla ja optioilla sekä yli 20 rahastoyhtiön rahastoilla. Nordnet.fi ei peri säilytys- tai palvelumaksuja. Yritys tarjoaa reaaliaikaiset kurssit ja runsaasti informaatiota markkinoista. Kauppaa voi käydä myös eri valuutoilla ja useilla eri markkinoilla.

Nordnet-osakevälittäjällä on 4 eri hinnastoa eli hintatasoa asiakkaille kaupankäyntiaktiivisuuden mukaan. Aktiivisimmat kaupankävijät (yli 50 kauppaa per kk) saavat edullisimman hintatason per kauppa (kirjoitushetken tiedon mukaan).

Nordnet aamukatsaus kasaa yhteen päivän kiinnostavat asiat. Nordnet koulu on välittäjän opas erityyppisiiin sijoitustuotteisiin. Lisäksi välittäjä järjestää myös erilaisia koulutustilaisuuksia yhteistyökumppaniyritysten kanssa. Nordnet julkaisee myös Nordnet Blogi -nettisivua, josta voi lukea sijoittamiseen liittyviä asioita ja vinkkejä. Muista tuotteista mainittakoon Nordnet talletustili, joka on nimensä mukaisesti talletustuote eli tili, jolle lastetaan päiväkorkoa.

Siirry tästä Nordnet verkkosivuille >> ( www.nordnet.fi )

Nordnet alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Nordnet alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Nordnet keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Nordnet kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Nordnet alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

3 kokemusta “Nordnet kokemuksia” -aiheeseen

  1. Nordnet muuttui kalliimmaksi valitettavasti aika pian sen jälkeen, kun osti EQ Onlinen. Samoin verkkosivujen käyttöliittymä muuttui huonommaksi ainakin omaan makuun EQ Onlineen verrattuna. Sovellus on kyllä ok. Nordnet iPhone -sovellukseen saavat vielä kyllä panostaa. Ei ole kaksinen. Eli tuo kalleus ja kökkö verkkokäyttöliittymä isoimmat miinukset. Todettakoon, että olen asiakas tällä hetkellä eli noihin ne valittamisen aiheet jääkin sitten Nordnet.fi palvelusta 🙂 Tälläisiä Nordnet kokemuksia minulla.

    • Minulla taasen on hyviä Nordnet kokemuksia. Käyttöliittymä paranee kokoajan, asiakaspalvelu on ystävällistä ja osaavaa jne. jne. Uusia tuotteita ja maita tuodaan kokoajan. Mainittakoon esim. ETF Tori jne.

  2. Kyllä Nordnet.fi on kyllä parhaasta päästä välittäjistä. Kunhan kauppaa on edes se muutama kuussa niin kulut ovat ok tasolla. Lisäksi heidän alusta hakkaa mennen tullen aiankin ne pankkien trading-alustat mitä olen testannut. Tuo uusi Nordnet Webtrader oli tervetullut uutuus 🙂 Uskallan suositella vahvasti. Suomesta ei kilpailijaa kyllä löydy. Se on sitten lähdettävä etsimään maailmalta välittäjää jos parempaa haluaa..

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *