Norwegian kokemuksia

Norwegian halpalentoyhtiö on saavuttanut lyhyessä ajassa suuren suosion matkaajien kesken. Halvat lennot ja laajahko lentokohteiden kirjo on houkutteleva yhdistelmä asiakkaalle. Katso Norwegian kokemuksia.

Norwegian on norjalainen, mutta Finnairin osaksi (noin 5%) omistama halpalentoyhtiö. Se on listattu myös Norjan pörssiin. Sillä on henkilökuntaa yli 2500 henkeä eli kyseessä on ihan hyvän kokoinen lentoyhtiö. Norwegian onkin Euroopan neljänneksi suurin halpalentoyhtiö. Norwegian lennot keräsivätkin yli 13 miljoonaa matkustajaa vuonna 2010.

Norwegian lennot kohdistuvat tällä hetkellä 95 kohteeseen 33 maassa. Reitit kattavat Euroopan ja Lähi-idän suurimmat kohteet. Suomessa Norwegian lentää Helsingistä Tukholmaan, Osloon, Ouluun ja Rovaniemelle.

Jos lennät usein Norwegian.com koneilla, kannattaa muistaa myös Norwegian Reward kanta-asiakasohjelma.

www.norwegian.com
puh. 09 2310 1600

Norwegian alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Norwegian alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Norwegian keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Norwegian kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Norwegian alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

8 kokemusta “Norwegian kokemuksia” -aiheeseen

 1. Lennetty on Norwegianilla ja useamman kerrankin tullut otettua perheen kanssa lennot Tanskaan. Norwegian kokemuksia voisin sanoa sen verran, että hyvä että lentävät pääkentille, henkilökunta ystävällistä ja halvat lennot. Myös osalla lennoista ilmainen langaton netti! Harmi, että vähensivät nyt tavalvikaudeksi lentoja Tanskaan.

  Saisi tulla muitakin, jotka myyvät yhtä halvat lentoliput mutta palvelu kunnossa.

 2. Omakohtaisia Norwegian kokemuksia:

  Otettiin lennot Barcelonaan. Mennessä oli vanhempi Boing kone ja siinä ei ollut niin hyvin jalkatilaa. Kone ei ollut ihan täysi, mutta lähes. Helsingin päässä checkin tehtiin Norwegian-automaatilla, josta sai tulostettua myös laput matkalaukuille (matkalaukut oli ennakkoon maksettuna 20 euroa lisämaksua molempiin suuntiin yhteensä). Menolennot oli ajoillaan.

  Paluulento oli noin 1 h myöhässä lopulta. Siitä ilmoitettiin hienosti tekstiviestillä. Tosin viesti olisi voinut tulla jo aiemmin niin ei olisi tarvinnut suotta juosta portille (checkin oli normaali, ei automaatteja, sai odottaa todella pitkään sillä virkailijat olivat ilmeisesti juuri ensimmäisiä päiviä hommissa, tosin heitä neuvottiin aktiivisesti).
  Kone oli uudempi Boing, jossa oli mukavat nahkapenkit ja jalkatilaa enemmän kuin vanhemmassa. Koneessa toimi myös langaton netti, joskin välillä vähän hitaasti.

  Lennot maksoivat yhteensä 133 euroa (meno-paluu, Barcelona). Menisin uudelleenkin. Hyvin toimi Norwegian.

 3. Hei Juha,

  Norwegian alennuskoodi mikä tuo hyvän alennuksen lennoista olisi varmasti tarpeen. Pistämme alekoodin tänne sivulle heti, kun sellainen löytyy. Jos joku tietää koodin, niin Norwegian alennuskoodit voi lähettää meille vastaamalla tähän palautelomakkeella tai lähettämällä meille sähköpostia palaute ( at ) kokemuksia.org

 4. Erinomainen asiakaspalvelu.Ystäväni meni lähtöportille 5min. ennen koneen lähtöä ja häntä odotettiin!Suurkiitos ja miljoona plussaa lentoyhtiölle!!!

 5. Lensimme lomamatkalle Kreetalle 18.8 (paluu 25.8) Norwegianilla ja olimme maksaneet molemmille lennoille ruuat. Sekä meno-että paluulennoilla meille ei ollut ensin koneessa varattua ruokaa. Pitkän ajan kuluttua ruokaa kuitenkin löytyi. Etenkin paluulennolla henkilökunnan käytös oli tosi törkeää. Meidän piti todistaa lentolipulla, että olimme varmasti ruuat maksaneet ja epäiltiin, että istuisimme väärillä paikoilla. Koneessa puuttui ruoka kuudelta matkustajalta. Oliko siis kaikki kuusi väärillä paikoilla istumassa?? Kun viimein saimme ruuat lentoemäntä vielä tiputti sämpyläni lattialle. Kävi sitten verhon takaa hakemassa uuden (tai laittoi saman sämpylän paperin päälle) Kun yölennolla koneessa laitettiin ns. pimennys / lepotauko, miehistö alkoi isoon ääneen jutustelemaan ja nauramaan verhon takana. Juttelivat englanniksi. Istuimme eturivissä ja myös se henkilökunnan verhon vihapäinen repiminen kiinni oli huomiota herättävää. Olemme lentäneet kymmenkunta kertaa Finnairilla, emmekä ole yhtään kertaa saaneet näin huonoa palvelua.

 6. Haluaisin tietää koska tulee varattavaksi huhti/toukokuu Kreetalle, siis
  Haniaan. Majoitus pitäisi lyödä lukkoon 12.10. mennessä. Ja mikä on
  viikonpäivä jolloin lennetään? Voiko varausta tehdä mitenkään muuten
  kuin netissä? Kiitos!

 7. Matkalaukut hävisivät 1.9. 2014. Sen jälkeinen palvelu on ollut täysin ala-arvoista. Mihinkään ei saa vastauksia. Puhelimiin ei vastata. Palvelua ei saa asian tiimoilta ollenkaan suomeksi.
  Käsittely kestänyt jo kuukausia. Myös moni muu ihminen netissä valittaa tätä samaa ”vastuuttomuuta” Norwegianista. Kukaan ei ota mitään vastuuta. Kaikki asiointi tapahtuu Norjaan ;(

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *