Offerilla kokemuksia

Offerilla eli Offerilla.com palvelu on kotimainen tarjouspalvelu, josta löytyy varsin hyviä paikallisia diilejä eri kaupunkeihin. Pääset testaamaan ravintoloita -80% hintaan, autohuoltoja kuten öljynvaihtoja -60%, kampaamoja ja kauneudenhoitoa -70% jne. Lue Offerilla kokemuksia.

Offerilla -palvelussa ( www.groupon.fi ) voit tutkia diilejä sekä kaupunkien mukaan (Helsinki, Turku, Tampere jne.) sekä muutaman eri tarjouskategorioiden mukaan, kuten ravintolat, kauneudenhoito, hyvinvoiti, tekeminen, kodinhoito ja autoilu sekä ostokset. Offerilla diilit on mahdollista myös tilata sähköpostiin sekä selata kännykällä.

Tilaaminen on helppoa. Löydä haluamasi tarjous. Lue tarkasti sen ehdot. Siirry maksamaan ostoksesi. Saat lahjakortin sähköpostiin sekä voit ladata sen offerillan palvelusta ja tulostaa vaikkapa paperille halutessasi. Offerilla lahjakortti on myös kätevä lahja.

Kun hankit diilin, kannattaa katsastaa tarkasti kuin kauan tarjous on voimassa sekä tarkistaa onko diilin käytölle asetetta jotain muita rajoitteita tai ehtoja (esim. pöytävaraus ennakkoon, voimassa vian tiettyinä päivinä / ajakohtina jne.)

Siirry tästä Offerilla -palveluun >> ( www.offerilla.com )

Offerilla alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Offerilla alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Lisää kokemuksia aiheista:

Offerilla keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Offerilla kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Offerilla alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *