Open Market kokemuksia

Open Market kiinteistönvälitys (openmarket.fi) välittää asuntoja poikkeuksellisella tavalla. Myös kilpailevat välittäjät voivat myydä kohteitaan heidän kautta. Lue täältä Open Market kokemuksia.

Open Market -yhtiön (www.openmarket.fi) mukaan avoimuus asuntokaupoissa on hyvä asia. Jos myyjä ei saa asuntoaan myydyksi suoraan heidän kauttansa, Open Market -kiinteistönvälittäjät voivat etsiä asunnolle ostajaa muiden kiinteistönvälittäjien kautta. Asunnon myyjä saa siis useamman kiinteistönvälittäjän asunnolleen. Näin asunnon myynti ja ostaminen pitäisi olla nopeampaa. Open Market toimii valtakunnallisesti ja kohteita heidän listoiltaan löytyy satoja.

Openmarket.fi -sivulta voi tehdä yhteydenottopyynnön, jolla saa ilmaisen asuntoarvion, jos asuntoa on myymässä. Tämän kiinteistönvälittäjän kautta voi myydä asuntoja myös ilman välityspalkkiota, sillä heidän palvelussaan on sellaisia ostajia, jotka ovat valmiita maksamaan välityspalkkion, jos he vain löytävät haluamansa kaltaisen asunnon.

Mene tästä Open Market -yhtiön kotisivuille >> (www.openmarket.fi)

Open Market alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Open Market alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Open Market keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Open Market kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Open Market alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

2 kokemusta “Open Market kokemuksia” -aiheeseen

  1. Open market on paskin kaikista alan firmoista.Meitä kusetettiin myös tampereella,nykyään tammelantorin kupeessa sijaitsevan toimiston ”toimesta”.
    Välityspalkkioista ei sana pitänyt.Myyjä itse yrittäjä firmassa eikä tiedä mikä kuuluu kiinteänä taloon ja mikä ei vaan lupailee ostajalle muiden kodinkoneet ym. Esittelyajat sai itse katsoa netistä kun ei niitä edes vaivauduttu ilmoittamaan.ÄLKÄÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA KÄYTTÄKÖ KO.FIRMAA KUN ON KUNNON PALVELUAKIN TARJOLLA.Ja firmoja joissa toimitaan moraalisesti oikein.

  2. Välittäjä lopetti tarjouskaupan kesken ja myi kohteen alemmalla hinnalla kuin mitä me tarjosimme siitä. Olimme valmiita tarjoamaan jopa 10.000 enemmäin kuin mitä ylin tarjouksemme oli.
    Myyjältä jäi näin mahdollisesti 10.000 saamatta, tuskin välittäjä toimi myyjän edun mukaisesti?

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *