PlusTV kokemuksia

PlusTV on maksu-tv kanavapaketti antenniverkkoon eli kotitalouksiin, joissa on tv-lähetys otetaan vastaan antenniverkon (DVB-T) kautta. PlusTV Verraton kanavapaketti tarjoaa paljon tuoretta katsottavaan tylsien uusintojen sijaan. Katso PlusTV kokemuksia.

PlusTV (www.plustv.fi) -paketti sisältää 7 haluamaasi kanavaa sekä halutessa joukon lisäkanavia. Voit vaihtaa kanavavalikoimaasi jopa 1 kerran per kuukausi PlusTV:n nettipalvelussa.

Maksu-tv kanavapaketin kanavilla näet tuoreita elokuvia ja sarjoja, urheilua kuten mäkihyppyä ja muita lajeja, Villa Helena -sarjan , Waverly Placen velhot, Teletappit, Kissapedon päiväkirjat, Myytinmurtajat, Top Gear -sarjan, Biography-henkilökuvia, Hello Kitty ja Audrina -sarjat.

Siirry PlusTV:n sivustolle tästä >> ( www.plustv.fi )

PlusTV alennuskoodi

Tästä voimassa oleva PlusTV alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi PlusTV alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

PlusTV keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, PlusTV kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää PlusTV alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Yksi kokemus “PlusTV kokemuksia”-aiheeseen

  1. Nuo kanavat on sitten MTV3 Max, MTV3 Fakta, MTV3 Leffa, MTV3, Juniori, Nelonen Kino, Nelonen Perhe, Nelonen Maailma, Disney Channel, MusicTV, EuroSport, Discovery ja Digiviihde. Ne olisi voinut tuohon kuvaukseen laittaa vielä.

    Meidän kotiin tuo on tullut ja tuli aiemmin myös Urho-TV, mutta nykyään ei, koska jääkiekon SM-Liiga siirtyi muualle. Kyllä tuo mielestäni on sen hinnan väärti, kun saa parempaa katsottavaa. Tälläisiä Plustv kokemuksia meiltä.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *