Realis kokemuksia

Realis LKV oy on kiinteistönvälittäjä, joka välittää asuntoja lähinnä pääkaupunkiseudulla. Erikoisuutena voidaan mainita myöskin se, että tämä yhtiö välittää myös Turkin asuntoja. Tarkasta täältä Realis kokemuksia.

Realis -yhtiön (www.realis.fi) kiinteistövälittäjällä on vuosien kokemus pääkaupunkiseudun asuntojen välityksessä. Yhtiön myynnissä olevat asunnot ilmoitetaan ainakin Oikotie.fi ja Etuovi.com -palveluissa. Realis konttori sijaitsee Kampissa osoitteessa Ruoholahdenkatu 6.

Realis.fi -sivulla ei voi etsiä suoraan myynnissä olevia kohteita, mutta sen sijaan löytyy linkki yhtiön välittämiin asuntoihin Oikotie.fi ja Etuovi.com -palveluissa. Jos haluat myydä asunnon yhtiön kautta, kotisivujen kautta voi tehdä yhteydenottopyynnön. Realis tarjoaa myös isännöintipalveluita.

Mene tästä Realis -kotisivuille >> (www.realis.fi)

Realis alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Realis alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Realis keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Realis kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Realis alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *