Sähkötupakka kokemuksia

Auttaako sähkötupakka (eli e-savuke tai e-tupakka) irti tupakasta? Löydät sähkötupakka kokemuksia sekä on hetkessä saavuttanut suurta huomiota. Moni on kehunut sitä erinomaiseksi tavaksi päästä eroon tupakasta.

Sähkötupakka aloituspakkaus ei ole kovinkaan hintava suhteessa mitä on normaalin tupakan hinta (kertainvestointi tosin suurempi). Nikotiini ei ole sallittu täyte Suomesta ostettavissa e-nesteissä. Nikotiini on terveydelle haitallista (kuten tavallisessa tupakassa). Suomessa verkkokaupat myyvät sähkötupakka-pakkauksia ilman nikotiinia.

Ehkä suosituin sähkötupakka kauppa on Greensmoke ( www.greensmoke.co.uk ). Erityisesti heidän aloituspakkaus sekä nestepatruunat ovat hyvin suosittuja Suomessa ja Euroopassa.

Moni on sanonut sähkötupakan toimineen erinomaisena välineenä päästä eroon tupakanpoltosta. Sen avulla voidaan nimenomaan puuttua siihen olennaiseen tekijään, että tupakanpoltto on monelle nimenomaan tapa.

Olennaiset erot normaalien savukkeiden ja sähkötupakan välillä ovat seuraavat:

Sähkötupakka on on terveellisempää (ei häkää, tervaa tai muita myrkkyjä) sekä itse tupakoijalle, mutta erityisesti passiivisesti tupakoiville. Se ei altista muita epäterveelliselle tupakansavulle.

Sähkötupakka ei myöskään aiheuta pahanhajuista hengitystä eivätkä vaatteet haise. Se ei myöskään aiheuta palovaaraa.

Sähkötupakan polton aloittaminen eli ns. e-savuke aloituspakkaus maksaa normaalia tupakka-askia enemmän, mutta sen käyttö on muutoin merkittävästi halvempaa kuin tavallinen tupakointi.

Sähkötupakkaa polttavat sanomat, että sen avulla saa myös enemmän vaihtelua. Saatavilla on lukuisa määrä erilaisia makuja (e-nesteet). Koska sähkösavukkeet ovat yleistyneet voimakkaasti viime aikoina, kokemuksia sähkötupakasta on jo kertynyt yhä useammalle.

Verkkokaupat:
Greensmoke >> ( www.greensmoke.co.uk )

Sähkötupakka alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Sähkötupakka alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi Sähkötupakka alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Lisää kokemuksia aiheista:

Sähkötupakka keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Sähkötupakka kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Sähkötupakka alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

13 kokemusta “Sähkötupakka kokemuksia” -aiheeseen

 1. Tuo on totta, että röökaaminen on kyllä tapa. Mennään työkavereiden kanssa tauoilla ja vähän välissäkin. Olen nyt testannut kolmisen viikkoa sähkötupakkaa ja sanoisin, että kyllä toimii. Tilasin aloitussetin Sauhuton kaupasta ja sitten ulkomailta tilannu nesteitä. Kaverit ainakin tehnyt niin, että ne ensin on vetäny nikotiillisena ja sitten vaihtanu nikotiinittomaan. Parasta tossa on ehdottomasti, ettei vaatteet haise ihan tupakalta eikä muita häiritse polttaminen vaikka ruoan jälkee.

 2. Sähkötupakka kokemuksia löytyy itseltä parin kk ajalta ja ystäviltä jo pidemmältä aikaa. Niistä muutama on jo onnistunut lopettamaan tuon avulla. Itsellä lupaava alku. Sanovat mitä sanovat mediassa (tupakkateollisuuden masinoimana), mutta kyllä tuo sähkötupakka oikeasti toimii. Suosittelen.

 3. Älkää sitten tupakoimattomat tohon menkö koskemaan! Tupakointi on huono juttu. Mutta kyllä tuo lopettamisen välineenä JO TUPAKOIVILLE on toimiva. Kannattaa kokeilla. Väitän että onnistuu JOS ON TAHTOA tuon avulla.

 4. Iha vaa tiedoksi nimerkille ’ei ja ei ja ei’, että sähkötupakka ei haise, ei laita vaatteita haisemaan eikä varsinkaan aiheuta vaaraa kolmansille osapuolille toisin kuin normaali tupakka. Eli sähkötupakka ei aiheuta häiritsevää passiivista tupakointia. Joten e-savuke on parempi kuin normitupakka! Kannattaa perehtyä ennenkuin kommentoi!

 5. No ei haise ei. Ja kyllä tuo halvemmaksikin tulee. Ite vedin pari askia päivässä.. nyt tuon kanssa menee paljo halvemmaksi. Sähkötupakka hinta ei ole läheskään niin paha kuin tupakka-askin hinta. Sen huomaa kyllä selkeästi rahapussissaan. Hinta ei ole kuitenkaan se olennainen asia vaan kyllä se on se, että jos viimein pääsisi röökistä eroon sähkötupakan avulla.

 6. oon 33 vuotta polttanu ja hommasin ton e-tupakan ja voin kertoo,että toimii en ole sen jälkeen polttanu sauhun sauhua normi tupakkaa.Pikkuse halua lopettaa niin varmasti pääsee eroon.Tässä hyvä nettikauppa mistä saa viimesimmät versiot kyseisistä laitteista.suosittelen.

 7. Joo kyllä sähkötupakka toimii ja on edullisempi vaihtoehto. Itsellä takana 4kk polttamatta normaali röökiä ja sähkötupakan avulla. Itselläni menee alle euro päivässä sähkötupakkaan.

 8. Kyllä sähkötupakka terveysvaikutukset aika vähäisiä on kun vertaa tavallaseen röökiin. Sen nyt tajuaa jo maalaisjärjellä. Itse aion ainakin sähkötupakka-kokeilusetin hommata tässä joulun alla.

 9. Tilasin ekan setin. Otin sähkötupakkaa ihan nikotiinin kanssa myös (ulkomailta). Katsotaan millanen peli tuo sähkötupakka on 🙂

 10. Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että olin viime sunnuntaina VR:n junassa. Eipä saanut sähkötupakoida vaunussa vaan piti mennä tupakkakoppiin hönkimään muiden savuja (okei, onneksi ei ollut muita). Mikä järki tässä nyt on? Kyselin vielä pitkin ja kyllä se lain mukaan noin vaan menee. Kyseessä on tupakkatuote.

 11. Kokemukseni Suomen GreenSmoke Oy:stä:

  Ostin alkuvuodesta sähköspaddun GreenSmoken Helsingin myymälästä. Ensimmäinen vika ilmeni heti: verkkovirtalaturi ei toiminut. Sain ladattua laitetta kuitenkin USB:lla tietokoneesta, mutta kun sain tuotteen käyttöön alkoi ilmetä muita ongelmia: rööki vuoti lähes jokaisesta mahdollisesta raosta ja piikki, jonka kuuluisi mennä siitä muovisesta korkista läpi, ei mennyt läpi vaan työnsi korkin syvälle säiliöön, jolloin neste ei luonnollisesti päässyt höyrystimeen. Marssin takaisin liikkeeseen ja sain uuden tuotteen.

  Uudessa tuotteessa oli kuitenkin lähes samat ongelmat: tuote vuoti ja piikki ei joko mennyt läpi tai sitten korkki jäi höyrystimen sisään kiinni nesteitä vaihdettaessa ja sen joutui kaivamaan sieltä ulos.

  Tällä kertaa lähetin tuotteen GreenSmokelle ja vaadin rahojani takaisin. Vastaus oli, että vain käyttämättömän tuotteen saa palauttaa, joten annoin vielä yhden mahdollisuuden ja ilmoitin, että jos nyt ei toimi, eikä rahat kilahda tilille, niin otan yhteyttä kuluttajavirastoon. Tuote tuli, laitoin akun laturiin, laturin seinään ja minuutin päästä kuului POKS ja laturi ei enää toiminut. Lähetin tuotteen takaisin taas rahojani vaatien. Yli kahteen viikkoon ei kuulunut mitään, joten soittelin perään. Henkilö, joka hoitaa palautuksia ei ollut paikalla, joten he lupasivat ottaa yhteyttä myöhemmin. Viikon kuluttua(tänään) tuli sähköposti: Vain käyttämättömät tuotteet voi palauttaa.

  Kuluttajaviraston sivuilla sanotaan selkeästi, että virheellisen tuotteen kaupan voi perua. Laitoin GreenSmokelle suoran lainauksen kuluttajaviraston sivuilta sähköpostilla, edelleen vaatien rahojani takaisin. Nyt sitten odottelen vastausta(luultavasti taas kuukauden) ja jos en saa rahojani takaisin, niin otan yhteyttä kuluttajavirastoon ja toimin heidän neuvojen mukaan.

  EN VOI SUOSITELLA GREEN SMOKEN KANSSA ASIOIMISTA KENELLEKÄÄN!

 12. 15v polttanut aika runsaasti tupakkaa noin 30kpl päivässä. sitten alko keuhkoahtauma oireet ja 3v poika ilmotti kokoajan että isin henki haisee niin pahalle tupakalle ettei hän halua enää hyvänyön suukoja!! sitten meni hermot ja päätin että nyt saa luvan loppua ja tilasin winner smoke sähköröökin ja ostin 4mg nikotiini purkkaa. nyt ollu kk polttamatta, päivässä menee noin 4purkkaa ja välillä muutamat hatsit sähköröökiä.. mennyt tämä aika todella kivuttomasti… hyvä fiilis kun pystyy hölkkäämään jo 5km lenkkejä ilman että ei tukehdu.. kaverit vetää töissä ja harraste talleilla ketjussa röökiä ni ite aina välillä vain imasee parit sähkösavut.. 🙂 SUOSITTELEN…

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *