Stadium.fi kokemuksia

Stadium.fi verkkokauppa on Stadium-ketjun nettikauppa, josta voit tilata tuotteet laajasta valikoimasta suoraan kotiin. Lue Stadium.fi kokemuksia.

Stadium.fi verkkokauppa ( www.stadium.fi ) on Suomen Stadium nettikauppa. Stadiumilla on verkkokaupat myös Ruotsissa ja Norjassa. Tarjolla on laaja valikoima urheilutarvikkeita ja urheiluvaatteita. Tunnettuja Stadium.fi -verkkokaupan myymiä brandejä ovat mm. Adidas Originals, Adidas Performance, Asics, Burton, Nike, Soc ja The North Face.

Maksuvaihtoehtoina Stadium.fi -nettikaupassa on verkkopankit, Visa ja Mastercard -kortit ja Klarna-maksut. Toimituskulut ovat alkaen 6,90 euroa ja toimitusaika 5 – 8 päivää varastotuotteilla (10 tai yli tilaustuotteilla).

Siirry Stadium.fi -verkkokauppaan tästä >> ( www.stadium.fi )

Stadium.fi alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Stadium.fi alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi Stadium.fi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Stadium.fi keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Stadium.fi kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Stadium.fi alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

2 kokemusta “Stadium.fi kokemuksia” -aiheeseen

  1. Vaikka Stadium myymälät löytyy pk-seudulla ainakin Forum, Sello, Itäkeskus, Jumbo ja Iso Omena kauppakeskuksista.. Varmaan on muitakin? Niin silti jotenkin on mukavampi ostaa netistä. On aina se 14 vuorokauden etämyynnin palautusoikeuskin, jos vaikka tulisi katumapäälle tai tilaa vääränkokoiset.

  2. Yksi tuote puuttui tilauksesta. Otin Stadium asiakaspalveluun yhteyttä. Vastasivat heti ja lupasivat lähettää puuttuvan tuotteen. Tuote tuli no-pe-as-ti. Stadium.fi on luotettava.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *