Supersaver.fi kokemuksia – Super Saver varaa halvat lennot

Supersaver.fi on lentolippujen hintavertailu ja varauspalvelu. Palvelu on etsinyt jo vuosia halvat lennot lentojen hintojen vertailun päälle ymmärtävien asiakkaiden kesken. Lue Supersaver kokemuksia.

Supersaver.fi (www.supersaver.fi) kokemuksia löytyy varmasti monelta. Supersaver onkin yksi Suomen käytetyimpiä lentohaku ja lentolippujen varaus -palveluita.

Palvelusta löytyy yli 8500 lentokohdetta ja noin 60 000 hotellia.

Supersaver on osa Svenska Resegruppenia (SRG), joka on kymmeniä vuosia ollut yksi Pohjoismaiden johtavista matkailuyrityksistä. Yritys toimii Suomen lisäksi 15 muussa Euroopan maassa. Supersaver ja sen emokonserni on vakavarainen ja kannattava yritys.

Halvat lentoliput löytyvät palvelusta syöttämällä lennon lähtöpaikan ja matkakohteen sekä lentopäivän tai lentopäivät. Super Saver kokemuksia on kertynyt monelta alueelta, sillä Supersaver.fi palvelusta voi varata lentojen ja hotellin lisäksi sivustolta onnistuu mm. autonvuokraus.

Siirry Supersaver.fi lentohintojen vertailu ja lentolippujen varauspalvelun sivustolle tästä >> ( www.supersaver.fi )

Yhteystiedot:

www.supersaver.fi

Supersaver.fi alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Supersaver.fi alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Supersaver.fi keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Supersaver.fi kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Supersaver.fi alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

4 kokemusta “Supersaver.fi kokemuksia – Super Saver varaa halvat lennot” -aiheeseen

  1. Käytän yleensä Supersaver lentohakua, kun varaan matkan. Olen liian laiska etsimään muiden lentotarjouksia. Varsinkin, kun noi on tuolla usein halvempia kuin suoraan lentoyhtiöltä 🙂

  2. Omia supersaver kokemuksia: Varasimme tyttöystävän kanssa lennot ja hotellin Barcelonaan viime syksynä. Hintojen vertailu ja haku suhteellisen helppoa ja kätevää. Vertasimme hintoja muihin toimijoihin (samoihin ja eri hotelleihin ja eri lentoreittejä). Kyllä supersaver oli edullisin ja sieltä varasimme lopulta. Mitään ylimääräisiä vakuutuksia ei kannata kyllä minusta ottaa mistään, vaan ihan normaalilla matkavakuutuksella pärjää. Liput tuli sähköpostiiin varauksen ja maksun jälkeen välittömästi. Lisäksi tarjosivat hienosti lisätietoa paikasta juuri ennen lähtöä. Suosittelen.

  3. Varasin Supersavesin kautta matkan. Jouduin perumaan sen työasioiden takia parin päivän päästä. Matkaa ei oltu vielä maksettu ja nettisivuilla sanotaan, että varaus on sitova kun matka on maksettu. Sitten alkoi tulla uhkauksia ja perintäkirjeitä. Eli varaus on heidän mielestään sitova, vaikka matkaa ei ole maksettu. Toisin kun heidän matkaehdoissaan sanotaan. Rikosilmoitusta tässä juuri harkitsen.

  4. Huonot on minunkin kokemukset. Puhelin ja sähköposti viestiin ei saa kunnon vastauksia. Tämä matkayhtiö ei vastaa mistään vain rahastavat asiakkaan. Itse joudut selvittelemään jos asiat ei toimi.
    Otat melkoisen riskin jos välilaskut ym. ei ole ajallaan, joudut itse hoitamaan uudet varaukset omilla kustannuksilla jos lentoyhtiön kanssa ei homma toimi. Jos hotelli ei vastaa odotuksia tms. ei ole ketään joka hoitaisi asiaasi.
    Vastuuta ei siellä ole ja riski on sulla.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *