Trustbuddy kokemuksia

Trustbuddy on vuonna 2009 perustettu vertaislainapalvelu. Verkkopalvelussa asiakas lainaa määrittelemänsä summan käytännössä muilta palvelun käyttäjiltä. Tutustu tähän erilaiseen lainapalveluun ja lue Trustbuddy kokemuksia.

Trustbuddy.fi -vertaislainapalvelu ( www.trustbuddy.fi ) tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden täysin lisämaksuttomaan ja korottamaan lainaan nopeasti. Palvelusta voi hakea lainaa 100 – 600 euroa ja lainan takaisinmaksuaika on 14 – 30 päivää. Jos lainan maksaa kuitenkin takaisin 14 vuorokauden aikana, on laina täysin koroton. Tässä tilanteessa asiakas maksaa siis ainoastaan lainatun summan. Jos lainan maksaa takaisin 14 vuorokauden jälkeen nostosta, tulee lainan ottajalle maksettavaksi käsittelymaksu ja korko lainan sijottajalle, joiden suuruus riippuu täysin lainatusta summasta. Esimerkiksi 200 euron lainalle tulee käsittelymaksua ja korkoa yhteensä 61 euroa, jos maksuaika ylittää 14 vuorokautta.

Myönnytys lainaan on mahdollista saada lainan myöntäjältä jopa 15 minuutissa, joten palvelu on todellakin nopea. Palvelun käyttäjiltä edellytetään 20 vuoden ikää, puhellinnumeroa, suomalaista pankkitiliä ja päteviä luottotietoja.

Siirry tästä Trustbuddy -palveluun >> ( https://www.trustbuddy.fi/ )

Trustbuddy alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Trustbuddy alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Trustbuddy keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Trustbuddy kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Trustbuddy alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *